Antena Căutare

O concurentă aprigă la mânie s-a certat la cuțite cu băieții din Casă! Replici acide: „Gata, acum termină-te, mă enervezi!”/ „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...”

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu!

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu! O petrecere ce trebuie să celebreze iubirea s-a transformat într-o bătălie.

„Gata, acum termină-te, acum mă enervezi!”, „Acum plec!”, a spus, îmbufnată Adriana. Motivul furiei? Stângăcia celor doi într-ale dansului. Da, Adi e o adevărată maestră a dansuui nu nu suportă ca ceilalți să nu aibă „două picioare stângi”.

Adriana a fost criticată și de Radu căci nu respectă indicațiile staff-ului! „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...în boxeri!”, i-a transmis unul dintre băieți apricei concurente.

Georgiana şi Ali au pus capăt relaţiei de iubire, iar fata este în pragul depresiei! Imagini sfâșietoare! Fanii: „Săraca... Declaraţii zguduitoare în Casa Mireselor! Un concurent și-a deschis inima rănită! "Când eram mic, tată o bătea pe ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x