Mireasa pentru fiul meu

O concurentă aprigă la mânie s-a certat la cuțite cu băieții din Casă! Replici acide: „Gata, acum termină-te, mă enervezi!”/ „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...”

 
+2 click pentru
galerie

De Ziua Îndrăgostiţilor, Petru B a încercat să se apropie de Adriana, stârnind furia ei! Concurenta a intrat apoi şi în conflict cu Radu! O petrecere ce trebuie să celebreze iubirea s-a transformat într-o bătălie.

„Gata, acum termină-te, acum mă enervezi!”, „Acum plec!”, a spus, îmbufnată Adriana. Motivul furiei? Stângăcia celor doi într-ale dansului. Da, Adi e o adevărată maestră a dansuui nu nu suportă ca ceilalți să nu aibă „două picioare stângi”.

Adriana a fost criticată și de Radu căci nu respectă indicațiile staff-ului!  „Te pun pe scaun și-ți fac un dans de mână...în boxeri!”, i-a transmis unul dintre băieți apricei concurente.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe