Antena Căutare

O fostă concurentă de la ”Mireasă pentru fiul meu”, prima fotografie cu bărbatul care îi este alături! Nu, nici vorbă de fostul iubit!

Se pare că Florin și Alexandra, cel mai iubit cuplu din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” trece prin momente dificile.  "Semne" au fost mai multe, dar ultima postare a Alexandrei pare a clarifica situaţia. 

Se pare că Florin și Alexandra, cel mai iubit cuplu din competiția ”Mireasă pentru fiul meu” trece prin momente dificile. "Semne" au fost mai multe, dar ultima postare a Alexandrei pare a clarifica situaţia.

De curând, fosta concurentă din Casa Mireselor a postat o imagine în care se explica „de ce nu durează relațiile din ziua de azi”.

Mai mult de atât, sora lui Miki a ținut să îl prezinte tuturor pe antrenorul ei de fitness, un tânăr prezentabil, cu un trup bine lucrat. Desigur, fanii i-au complimentat pe cei doi și au apreciat faptul că Alexandra este pasionată de mișcare.

După ce s-au decis să nu rămână la ”Mireasă pentru fiul meu”, Alexandra și Florin au intrat într-un con de umbră. Fata s-a întors la Slatina, iar Don Juan-ul Florin s-a dus în Grecia la muncă, ajutat de sora lui stabilită acolo și măritată cu un grec. Deși nu au declarat oficial că s-au separat, fanii cred că ipoteza despărțirii e una aproape sigură.

Mărturisire şocantă făcută de Valentin de la "Mireasă pentru fiul meu"! Fanii emisiunii nici nu mai ştiu ce să... Adelina, o mireasă cu greutate! Cum arăta concurenta din Casa Mireselor înainte de a apărea la TV. Fanii: „Tu ești?”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x