Antena Căutare

O româncă i-a făcut o ofertă de nerefuzat Mirelei Vaida: „Nu vrei să vin eu să am grijă de casă și copiii tăi si tu să faci doar masaj?”

Mămică cu normă întreagă, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, nu-și neglijează aspectul fizic.  Deși a devenit pentru a doua oară mămică în urmă cu o lună și jumătate, actrița frecventează un salon de masaj, acolo unde lasă toate grijile deoparte și se relaxează.

Mămică cu normă întreagă, Mirela Boureanu Vaida, fosta prezentatoare a emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, nu-și neglijează aspectul fizic. Deși a devenit pentru a doua oară mămică în urmă cu o lună și jumătate, actrița frecventează un salon de masaj, acolo unde lasă toate grijile deoparte și se relaxează.

Frumoasa fostă moderatoare a scris despre beneficiile masajului chiar pe pagina personală de Facebook, iar o româncă i-a făcut o superofertă, la care Mirela Boureanu Vaida a dat Like.

„Nu vrei să vin eu să am grijă de casă și copiii tăi si tu să faci doar masaj?”, a fost întrebată mămica.

Încă nu știm dacă a angajat-o sau nu ca dădacă.

Episod de tensiune maximă între Ana-Maria şi Andrei! Tachinări transformate în gesturi dure. Cât de departe s-a ajuns?... Paula Chirilă, o profesoară model! Imaginea cu ea și elevii ei face senzație pe Internet! Fanii au înroșit butonul de LI...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x