Antena Căutare

Oaaau, ce schimbare! Andrada de la „Mireasă pentru fiul meu” este de NERECUNOSCUT! Schimbare radicală de look a celei alintată „Clopoțica”

Viața de cuplu pare săi priască frumoasei Andrada. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu șia prezentat noua înfățișare pe pagina sa de Facebook

Viața de cuplu pare săi priască frumoasei Andrada. Fosta concurentă de la Mireasă pentru fiul meu șia prezentat noua înfățișare pe pagina sa de Facebook.

Și-a găsit jumătatea la emisiunea matrimonială difuzată de Antena 1, iar de curând s-a mutat cu Valentin, omul cu care o relație de câteva luni. Și dacă vă gândeați că aici se opresc schimbările, vă înșelați. Într-o fotografie postată pe contul său de Facebook, frumoasa concurentă a apărut complet schimbată, cu o coafură total diferită.

Sute de like-uri și multe mesaje de încurajare din partea fanilor a primit fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”.

L-a uitat pe deja pe Geo! El este noul bărbat din viața câștigătoarei de la „Mireasă pentru fiul meu?”... Foto de senzaţie! Un nou cuplu printre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu"? Fanilor nu le vine s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x