Antena Căutare

Paula Chirilă s-a pozat cu o tânără extraordinar de frumoasă! Va intra bomba sexy în Casa Mireselor?

Casa Mireselor este are ușile deschis pentru noi concurenți, iar înscrierile sunt în desfășurare. Unele telespectatoare de-ale emisiunii sunt ispitite gândul de a participa la „Mireasă pentru fiul meu”, mai ales că au șansa de a deveni iubite și celebre.

Casa Mireselor este are ușile deschis pentru noi concurenți, iar înscrierile sunt în desfășurare. Unele telespectatoare de-ale emisiunii sunt ispitite gândul de a participa la „Mireasă pentru fiul meu”, mai ales că au șansa de a deveni iubite și celebre.

Paula Chirilă, prezentatoarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”, s-a pozat de curând cu o tânără de o frumusețe răpitoare. Imaginea a făcut furori pe Facebook, iar fanii show-ului matrimonial nu au ezitat să o întrebe: „Va intra în Casa Mireselor?”

Nu putem confirma sau infirma faptul că ntânăra chiar va trece pragul casei „Mireasă pentru fiul meu”, cert e că ar fi o prezență interesantă în emisiune.

V-ar plăcea o asemenea prezență feminină în emisiune?

Dovada trădării! Ali și Edith de la "Mireasă pentru fiul meu", visul frumos s-a terminat! „Erau fete tinere şi... Bărbații au făcut ochii mari, fetele și-au ros unghiile de invidie! Sora lui Valentin a făcut FURORI în casa "Mirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x