Antena Căutare

Pe Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" o ştie toată lumea, dar uite cât de frumoasă e sora ei. A cucerit inimile bărbaților de la prima apariție

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a cucerit publicul cu frumuseţea şi naturaleţea de care a dat dovadă, iar sora ei o urmează îndeaproape.

Cristina de la "Mireasă pentru fiul meu" a cucerit publicul cu frumuseţea şi naturaleţea de care a dat dovadă, iar sora ei o urmează îndeaproape.

Roșcata a decis că a venit timpul să le-o prezinte și prietenilor ei virtuali pe Carmen, o tânără la fel de frumoasă şi carismatică. Concurentă în sezonul patru al show-ului matrimonial, Cristina este mândra nevoie mare de surioara ei.

Cele dou seamănă ca două picături de apă, lucru pe care susținătorii l-au remarcat imediat, potrivit spynews.ro: "Frumoase. Care este Cristina că nu o recunosc. Sunteţi identice", "Doamne, ce bine semănaţi. Sunteţi superbe amândouă".

Vezi AICI imaginea cu sora Crstinei. Ce zic?

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu" sunt în stare de şoc! Una dintre concurente este căsătorită? Documen... Susținătorii lui Edith s-au mobilizat împotriva mătușii lui Ali: „Stimată doamnă, știți cum se zice, "găina bătrână...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x