Antena Căutare

Petru, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", și-a scos "bolidul" la plimbare: "Mi-a fost dor de tine, jucăria mea"

A fost unul dintre cele controversate personaje ale MPFM-ului, însă acum se bucura de admiraţia susţinătorilor. Chiar dacă a pornit şi a condus razbooaie în competiţie, acum, Petru se bucura de libertate cum ştie el mai bine.

A fost unul dintre cele controversate personaje ale MPFM-ului, însă acum se bucura de admiraţia susţinătorilor. Chiar dacă a pornit şi a condus razbooaie în competiţie, acum, Petru se bucura de libertate cum ştie el mai bine.

Nerăbdător să îşi scoată maşinuţa la tura, fostul concurent a şi imortalizat momentul, împărtăşindu-l cu toţi prietenii din mediul online. Tânărul s-a fotografiat lângă "jucăria lui", aşa cum el singur o numeşte, şi a încărcat imaginea pe Facebook.

Să fie pus pe cuceriri sau este doar o dovadă pentru foştii lui colegi de competiţie, care nu-i dădeau crezare?

În trecut, o bătea, acum o răsfață! Liliana, tratată ca o prințesă de Luțu, iubitul bătăuș. Fanii: „Va redeveni o bestie... S-au logodit sau nu? Prima reacţie a Constantinei de la "Mireasă pentru fiul meu" după zvonul conform căruia s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x