Antena Căutare

Plecarea ei a fost o înscenare? Susținătorii o judecă aspru pe Ștefania, fosta concurentă de la "Mireasă pentru fiul meu": "Parcă era în doliu. O văd cu gura până la urechi"

După ce a fost eliminată din competiţie, fanii au stat cu ochii pe Ştefănia. Fosta concurenţa a cerut să iasă din casă, pentru o scurtă perioadă, din cauza unui eveniment nefericit din familia ei, însă a refuzat să se mai întoarcă.

După ce a fost eliminată din competiţie, fanii au stat cu ochii pe Ştefania. Fosta concurentă a cerut să iasă din casă, pentru o scurtă perioadă, din cauza unui eveniment nefericit din familia ei, însă a refuzat să se mai întoarcă.

Gestui ei a creat o mulţime de controverse şi speculaţii cu privire la adevăratul motiv pentru care tânara a cerut sa meargă acasă. Ba mai mult, pe unul dintre grupurile susţinătorilor de la "Mireasă pentru fiul meu" au apărut mai multe comentarii cu privire la o poză în care Ştefania apare alături de Denisa.

"Denisa asta umblă după toţi care fug din emisiune? Caută neapărat atenţie. Iar Ştefania parcă era în doliu după bunica şi eu o văd cu gura până la urechi într-un bar", a scris unur dintre susținători.

Florin, după care toate fetele suspinau, nu a fost singurul orfan din Casa Mireseor! Abandonat de propria mamă, Vali a ... De data asta, Andrada chiar e decisă să renunțe la această relație toxică! "Cu 20 de ani și trei clase n-am ce dis...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x