Antena Căutare

Povestea dintre Mădălina și Andrei se stinge înainte să înceapă: ”Dacă ții la cineva, îî dai drumul și, dacă ține cu adevărat la tine, se întoarce"

Când părea că Mădălina și Andrei vor reînnoda prietenia cu iz de cuplu ce-i unea odinioară, un avertisment aruncă totul în aer. În urma confruntării, concurentul targe concluzii care pot schimba totul

Când părea că Mădălina și Andrei vor reînnoda prietenia cu iz de cuplu ce-i unea odinioară, un avertisment aruncă totul în aer. În urma confruntării, tânărul trage concluzii care pot schimba totul.

Este conştient că Madalina are sentimente puternice pentru el, mai intense decât ceea ce simte el pentru ea, însă are de gând să plece din casă.

"Vreau să plec la următoarea nominalizare. Nu mai văd rostul, sincer. Când fac ceva ce nu-i convine, dacă nu ţinea la mine, lăsa aşa lucrul respectiv. Chiar îi pasă", recunoaşte concurentul.

Atingeri interzise în miez de noapte la „Mireasă pentru fiul meu” . Imaginile RECOMANDATE ADULȚILOR au ieșit la iveală!... Momente de cumpănâ la „Mireasă pentru fiul meu”! Oare se desparte cel mai iubit cuplu? Semnele sunt evidente!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x