Antena Căutare

Poze incendiare cu Georgiana de la „Mireasă pentru fiul meu” au pus fanii pe jar! Fosta concurentă e extrem de sexy!

Îți mai amintești de Georgiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”? Alte poze incendiare cu ea au început să facă senzație.

Îți mai amintești de Georgiana, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”? Alte poze incendiare cu ea au început să facă senzație.

În competiție a avut un traseu destul de tumultos. A venit la „Mireasă pentru fiul meu” ca să-și găsească jumătatea. A avut o relație cu Ali, dar fericirea lor nu a durat mult.

Totuși, un detaliu din viața privată a tinerei a fost mereu subiect de controversă printre fani! Înainte de-a intra în concurs, Georgiana își câștiga existența ca dansatoare în club.

Și pozele cu ea în această ipostază fac mereu senzație pe internet, chiar și după terminarea emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”.

Urmărește galeria foto de mai sus ca să vezi cât de sexy este Georgiana atunci când urcă pe scenă!

Citește și:

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a transformat! Cum arată fosta concurentă în costum de baie

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a transformat! Cum arată fosta concurentă în costum de baie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x