Antena Căutare

Prima fotografie cu Edith și Geo după ce au ieșit din Casa Mireselor. Imaginile nu mai au nevoie de nicio explicație!

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial.

După ce Edith a fost desemnată marea câştigătoare a celui de-al şaselea sezon "Mireasă pentru fiul meu", toată lumea s-a întrebat dacă tânăra și Geo vor deveni un cuplu în afara show-ului matrimonial.

Se pare că da sau cel puțin asta demonstrează ultimele fotografii postate pe o rețea de socializare.

Cei doi par îndrăgostiți, au ieșit la teatru împreună și sunt mai zâmbitori ca niciodată. „Frumoșilor, fericirea vi se citește pe chip!”, le-au scris fanii. „Ce cuplu frumos!”, au comentat și alții.

„Cea mai reușită pereche din sezonul 6. Ar fi păcat să nui dai o șansa lui Geo, are aproape toate calitățile bune de a se comportă cu o domnișoară. Dragostea vine pe parcurs. Din câte am văzut noi la TV, sunteți destinați unul pentru altul. Vă pup iubiți mei copii”, a mai fost un mesaj primit de Edith.

Drumul a fost lung, anevoios, dar a meritat. Edith a luptat cu toate forţele, nu a cedat şi acum se poate savura pe deplin victoria. Iar Geo pare mai fermecat ca niciodată de frumoasa mireasă a sezonului!

Din păcate, povestea lor nu a apucat să se concretizeze în Casa Mireselor, dar se pare că va fi doar o chestiune de timp până ce doi vor recunoaște că au o relație în mod oficial.

Competiţia s-a terminat, aşa că acum pot spune adevărul. Ce a declarat Geo de la "Mireasă pentru fiul meu" des... Imagini de colecție. Edith a împărtășit fanilor primele fotografii de acasă, cu toată familia. „Casă dulce casă, cât mi-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x