Antena Căutare

Prima reacție a Natașei după ieșirea din Casa Mireselor: „Nu veți reuși să mă îngenuncheați pentru că o viață am trăit în picioare!”

Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" a ales să nu se mai expună după ieșirea din Casa Mireselor. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și nu a reacționat până acum în niciun fel la criticile și jignirile care i s-au adus. Până... de curând, căci blondina a transmis un mesaj pe Facebook.

Nataşa de la "Mireasă pentru fiul meu" a ales să nu se mai expună după ieșirea din Casa Mireselor. Fosta concurentă a emisiunii de la Antena 1 a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și nu a reacționat până acum în niciun fel la criticile și jignirile care i s-au adus. Până... de curând, căci blondina a transmis un mesaj pe Facebook.

Natașa a reacționat vehement, în stilu-i caracteristic, direct și caustic, prin care s-a făcut de altfel remarcată și în show-ul matrimonial.

„Am tăcut, am tăcut, am tăcut, dar pare-mi-se că nu va place de mine așa, tăcută și retrasă, și de aceea încercați din răsputeri să mă faceți să reacționez ...Bravo vouă, ați reușit ce v-ați propus, m-ați determinat să vorbesc! Dar nu apaludați încă, pentru că nu știți ce va voi spune. ...Vă spun așa: a venit momentul să iau atitudine, să nu va mai permit încercări, bineînțeles eșuate încă de la stadiul de idee, de a mă denigra în față lumii virtuale, nu vă va reuși niciodată ceea ce încercați, pentru că cei care m-au urmărit luni întregi știu ce și cât pot face/spune, îmi cunosc gândirea, și într-o oarecare măsură, îmi știu "următorul pas"!

Vouă, celor care nu aveți o viață de trăit și persoane de iubit v-aș face o mare favoare să ies pe grupuri, să mă Țigănesc cu voi și să vă răspund la jigniri cu jigniri, dar, din păcate pentru voi și din fericire pentru mine singură lecție predată bine în acea emisiune a fost TEMPERAREA! De aceea, voi cei care nu aveți altceva mai bun de făcut decât să îmi falsificați contul de Facebook, vă transmit toate cele bune și vă asigur că nu o să reușiți să mă îngenunchiați, deoarece o viață întreagă am trăit în picioare!”, a scris Natașa.

Natașa fost des criticată pentru faptul că s-a îngrăşat foarte mult în timpul competiţiei şi chiar dacă nu a reuşit să mai des jos din kilogramele în plus, Nataşa a făcut alte schimbări în ceea ce priveşte înfăţişarea ei. Și , mai nou, atitudinea.

Imagini în exclusivitate cu fostul concurent Constantin! Cum arăta logodnicul Mihaelei înainte de a intra în Casa Mires... "Faptul că m-am îmbătat şi am făcut scandal a fost o chestie singulară". Fotografiile care arată adevărul desp...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x