Antena Căutare

Primul mesaj al Georgianei, cea mai sexy concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”: „Nu regret nimic din ceea ce a fost și că am făcut alegeri greșite”

După nici măcar o luna de iubire, Georgiana şi Ali s-au despărţit, iar fosta concurentă din Casa Mireselor a suferit teribil, mai ales că reintrase în showul matrimonial cu mari speranțe.

După nici măcar o luna de iubire, Georgiana şi Ali s-au despărţit, iar fosta concurentă din Casa Mireselor a suferit teribil, mai ales că reintrase în show-ul matrimonial cu mari speranțe. Controversată din cauza trecutului de animatoare, cea mai sexy fostă concurentă nu are regrete și este împăcată cu deciziile ei.

Cel puțin asta reiese dintr-un mesaj postat pe o rețea de socializare. „Vreau să mulțumesc tuturor celor care m-au susținut și mi-au fost alături! A fost cea mai frumoasă și inedită experiență trăită la intensitate maximă! Am plecat de acolo cu un gol în stomac. Am rămas cu amintiri frumoase și trăiri unice. Am cunoscut oameni cu caractere frumoase și diferite. Nu regret nimic din ceea ce a fost și chit că am făcut unele alegeri greșite, într-un final am învățat ceva din ele. Cei mai importanți oameni pentru mine sunt cei care au crezut in mine, care mi-au fost alături indiferent de alegerile făcute, care m-au susținut de la început cu bune și cu rele. D-na Paula a câștigat toată admirația noastă (a concurenților), este o femeie extraordinară, plină de viață și energie pozitivă. Toate părerile negative pentru mine au fost constructive. Vă mulțumesc încă odată tuturor, din suflet!”, a fost mesajul blondei după ce a ieșit din Casa Mireselor.

Georgiana este concurenta care a cucerit toți concurenții din emisiune. Înainte de a intra în casa "Mireasă pentru fiul meu", Geo dansa în cluburile de noapte din Iași.

Nici nu a ieşit bine din casa "Mireasă pentru fiul meu" că s-a şi pus pe treabă! Edith vrea să îşi schimbe înf... În trecut, o bătea, acum o răsfață! Liliana, tratată ca o prințesă de Luțu, iubitul bătăuș. Fanii: „Va redeveni o bestie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x