Antena Căutare

Războiul continuă între surorile de la „Mireasă”: Alexandra a criticat-o pe Miki în direct, dar și pe Mihai! „Ai sărutat-o pe Andreea, apoi ai venit la soră-mea!”

Conflict de proporții între o fostă și o actuală concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, care, culmea, sunt și surori. Alexandra și Mihaela s-au contrazis la scurt timp după ce prima a pășit în Casa Mireselor. Atunci Alexandra i-a transmis un mesaj dur pe Facebook, după ce a văzut cum se comportă sora sa în aceste prime săptămâni ale emisiunii.

Conflict de proporții între o fostă și o actuală concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, care, culmea, sunt și surori. Alexandra și Mihaela s-au contrazis la scurt timp după ce prima a pășit în Casa Mireselor. Atunci Alexandra i-a transmis un mesaj dur pe Facebook, după ce a văzut cum se comportă sora sa în aceste prime săptămâni ale emisiunii.

Și parcă nu ar fi fost de ajuns, a mia și intervenit în direct. A certat-o că împrumută haine celorlalte fete, că s-a împrietenit cu Edith, că e prea naivă și fetele o bârfesc pe la spate. Alexandra i-a transmis lui Miki că ea se uită pe Antena Play și vede tot ce se întâmplă în Casa Mireselor.

Îmbufnată, Ale a trecut și la Mihai, cel care pare a fi decis să o cucerească pe sora ei. L-a criticat că a răspuns provocării de a o săruta pe Andreea, iar apoi s-a refugiat în brațele lui Miki, pe care a și sărutat-o.

De aici a pormit totul

Alexandra s-a numărat printre concurentele reality-show-ului de la Antena 1 în sezoanele precedente și a postat pe Facebook un mesaj foarte dur: „Mă puteți judeca cât doriți, este sora mea, a fost strict părerea mea şi atât. Uitaţi-vă mai bine pe aplay, cam toate o iau de bună şi prostuță, va avea de pierdut pentru asta.. Acolo eşti pe cont propriu, voi nu aţi fost acolo să ştiţi cum este, pe mine aşa mă deranjează, că mă judecaţi toţi...dar nu ştiţi cum e să trăieşti în acea casă. Cât despre Mihai am spus doar că nu a procedat corect, în rest suntem alături de ei şi vom vedea pe parcurs cum evoluează relaţia... Fiecare interpretează cum doreşte!”

"Faptul că m-am îmbătat şi am făcut scandal a fost o chestie singulară". Fotografiile care arată adevărul desp... Lacrimi amare și amintiri terifiante pentru Carmen: „Mama putea să se sinucidă! Fratele meu a fost înjunghiat, am dormit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x