Mireasa pentru fiul meu

Recunoaşteţi domnişoara? A fost una dintre cele mai iubite foste concurente de la „Mireasă pentru fiul meu”!

 
+3 click pentru
galerie

Denisa Nedelea, fosta concurentă de la „Mireasă pentru fiul meu”, și-a șocat fanii cu o apariție extrem de sexy! Fanii cred că asemeni Cruduţei, bruneta a recurs la mai multe operaţii chirurgicale, mai ales că a şi recunoscut de altfel că e adepta lor şi în trecut, cu ajutorul unui estetician, a obţinut un năsuc de păpuşă Barbie!

Fosta concurentă a postat pe pagina ei de socializare o fotografie de-a dreptul provocatoare, spre marele deliciu al admiratorilor săi. Cu fustiţă scurtă, Denisa ar suci minţile oricărui bărbat, deşi e foarte selectivă şi nu are pe nimeni în mod oficial.

După ce s-a pozat cu mai multe celebrităţi din România şi a stârnit multe controverse, Denisa Nedelea a dat cărţile pe faţă. Nimeni nu i-a cucerit inima de piatră! 

Cu toate astea, e doar o chestiune de timp până îşi va întâlni iubirea.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe