Antena Căutare

„Scandal MONSTRU” între Edith și Ali de la „Mireasă pentru fiul meu”: „O să aduc DOVEZI în curând. El pune doar ce-i convine!!!”

Se știe că între Edith și Ali există o mare rivalitatea atunci când vine vorba despre preferințe în materie de fotbal. Dacă băiatul este un fan înfocat al lui Cristiano Ronaldo și Real MAdrid, Edith și-a declarat dragostea eternă pentru echipa catalană

Se știe că între Edith și Ali există o mare rivalitatea atunci când vine vorba despre preferințe în materie de fotbal. Dacă băiatul este un fan înfocat al lui Cristiano Ronaldo și Real MAdrid, Edith și-a declarat dragostea eternă pentru echipa catalană.

Cei doi îndrăgostiți joacă în mod curent FIFA, iar confruntările online ale celor doi înseamnă un permanent război între Barca și Real.

Cele două echipe iberice se vor înfrunta din nou în acest weekend într-un nou episod al legendarului „El Clasico”, iar Edith și Ali au prefațat deja confruntarea de duminică seara. În câteva comentarii postate pe pagina de Facebook, Edith încearcă să-și convingă admiratorii că meciurile de FIFA se încheie, de multe ori, cu victoriile sale, însă Ali preferă să posteze doar atunci când rezultatul îi este favorabil: „Toți apropiații noștri știu că-l bat. Stați liniștiți, fraților. O să vin cu dovezi. El postează doar ce-i convine. Uită că l-am bătut”, a scris frumoasa câștigătoare a show-ului matrimonial.

Edith de la „Mireasă pentru fiul meu” i-a șocat pe toți! Cu cine s-a fotografiat în pat!... Veste tristă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”. Un fost concurent foarte iubit a plecat din țară!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x