Antena Căutare

Scandal-monstru în Casa Mireselor! Temeliile se zguduie, Andrei a reacționat virulent pentru a apăra demnitatea surorii lui!

Declarații incendiare i-au pus pe băieți pe jar. În urma celor auzite, Andrei le-a cerut socoteală celor trei băieți care au râs de sora lui. Andrei a reacționat virulent când a aflat ce lucruri urâte au spus Radu, Petru și Ali despre sora lui, Adelina.

Declarații incendiare i-au pus pe băieți pe jar. În urma celor auzite, Andrei le-a cerut socoteală celor trei băieți care au râs de sora lui. Andrei a reacționat virulent când a aflat ce lucruri urâte au spus Radu, Petru și Ali despre sora lui, Adelina.

Tânărul își apără sora și îi ține partea, cum este și normal de altfel. Nu mai e un secret că Ade este o tânără dificilă, temperamentală, care se supără din orice și care instigă la... ceartă și critici! Cu toate acestea, Andrei o iubește ca pe ochii din cap și e decis să îi apere demnitatea în fașa oricui, chiar dacă e dar el împotriva a trei băieți!

Liliana de la „Mireasă pentru fiul meu”, apel disperat către fani! Le-a cerut ajutorul de urgență!... Discuție fără perdea la ”Mireasă pentru fiul meu”. Petru și Radu: „Nici dacă ne-ar plăti cineva, nu am face dragoste cu ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x