Antena Căutare

Schimbare radicală de look. Ana Maria de la „Mireasă pentru fiul meu” este de nerecunoscut!

Ana Maria, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" şi prezentatoarea finalei sezonului 5, a luat o decizie radicală: a renunţat la părul lung

Ana Maria, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu" şi prezentatoarea finalei sezonului 5, a luat o decizie radicală: a renunţat la părul lung.

Cea care a prezentat finala "Mireasă pentru fiul meu" alături de Dorian Popa nu mai arată ca înainte. Tânăra a renunţat la părul lung pe care îl avea, în favoarea unei tunsori scurte. "Adio păr lung", a scris ea în dreptul unei fotografii.

"Tot frumoasă eşti! Îţi stă mai bine aşa! Îţi stă bine oricum te-ai tunde! Eşti frumoasă! Ai donat părul?", i-au scris prietenele.

"Inițial asta a fost intenţia mea. Ulterior pentru donat am aflat ca părul trebuie să fie şi el într-o stare cat de cat buna, însă al meu era într-o stare proastă rău", a venit rapid răspunsul Anei.

Vezi pozele pe SpyNews.ro.

Doliu la "Mireasă pentru fiul meu". Petru trece prin momente grele... Familia Turcuman, în culmea fericirii! Anunțul făcut de câștigătorii de la „Mireasă” i-a emoționat pe fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x