Mireasa pentru fiul meu

Sunt în prag de nuntă și deja e fiecare cu treaba lui? Raymond susține că el și Constantina dorm separat: "Eu mă culc în altă cameră"

 
+2 click pentru
galerie

Raymond dă informații din casă! Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" nu doarme în aceeași cameră cu iubita sa, Constantina. Mamele îi țin separat.

Deși sunt în prag de nuntă, porumbeii au de făcut față unei provocări pe alocuri absurdă, având în vedere că cei doi amorezi au locuit împreună.

Fanii sunt în al nouălea cer și așteaptă să-i vadă pe Raymond și Constantina atât de entuziasmați să-și întemeieze o familie.

Voi ce părere aveți?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe