Mireasa pentru fiul meu

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”! Bebe s-a căsătorit, iar mireasa lui a atras privirile tuturor! Cum au apărut mirii la eveniment

 
+3 click pentru
galerie

Surpriză uriașă pentru fanii „Mireasă pentru fiul meu”, după ce unul dintre cei mai îndrăgiți concurenți s-a căsătorit! Fotografia publicată pe pagina sa de Facebook chiar a făcut senzație.

Timpul a trecut și, într-un fel sau altul, foștii concurenți „Mireasă pentru fiul meu” și-au găsit fericirea. Este și cazul lui Bebe, care ieri a făcut marele pas și s-a căsătorit.

Chiar dacă nu și-a găsit jumătatea în show-ul matrimonial difuzat de Antena 1, Bebe a avut noroc și la scurt timp de la ieșirea din competiție acesta a întâlnit o femeie de care s-a îndrăgostit.

 

Relația a mers bine și cei doi au decis recent să își unească destinele. Fostul concurent pare mai fericit ca niciodată alături de iubita lui, Rodica.

Rodica, iubita lui Bebe de la "Mireasa pentru fiul meu", era o bombă sexy înainte de a îmbrăca cămașa dantelată și zadiile din lână ale costumului popular!

Nunta a avut loc în Maramureș și petrecerea a fost una tradițională și desfășurată într-un cadru de poveste.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe