Antena Căutare

”Te-ai despărțit de Florin?” Alexandra, fostă concurentă la "Mireasă pentru fiul meu", a răspuns întrebării de pe buzele tuturor

Alexandra și Florin au venit la ”Mireasă pentru fiul meu” cu gândul să-și găsească marea dragoste, iar destinul a făcut ca ei să fie împreună. Relația lor părea una perfectă și după ce au părăsit competiția, până de curând când au început să apară zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit.

Alexandra și Florin au venit la ”Mireasă pentru fiul meu” cu gândul să-și găsească marea dragoste, iar destinul a făcut ca ei să fie împreună.

Relația lor părea una perfectă și după ce au părăsit competiția, până de curând când au început să apară zvonuri că cei doi s-ar fi despărțit.

Prima reacție a venit din partea lui Florin: "Eu sunt un bărbat misterios, aşa că nu mă mai întrebați despre relație fiindcă va rămâne un mister, asta mă privește doar pe mine, seară bună!", a spus acesta.

Alexandra a reacţionat și ea prin intermediul reţelei de socializare: "Este pur şi simplu viaţa noastră ce facem, cum facem, cum ne-o coordonăm este treaba noastră, dacă mai suntem sau nu împreună este fix problema noastră şi doar noi ştim asta, nu voi!", a scris fosta concurentă.

Se leagă o idilă? Sergiu de la "Mireasă pentru fiul meu" : "Am mers în casa fetelor pentru a o cunoaşte m... A anunţat cu surle și trâmbițe că e într-o relaţie! Dar ce a apărut pe pagina de Facebook a lui Cristi de la "Mirea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x