Antena Căutare

Toată lumea o știe pe Paula Chirilă, prezentatoarea show-ului matrimonial "Mireasă pentru fiul meu". Dar uite cum arată soțul ei

Paula Chirilă şi soţul ei formeaza un cuplu reusit, cu o casnicie frumoasa si o fetita care le seamana. Vedeta tv şi Marius Aciu s-au numărat printre invitaţii care au participat la botezul fetei Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu.

Paula Chirilă şi soţul ei formeaza un cuplu reusit, cu o casnicie frumoasa si o fetita care le seamana. Vedeta tv şi Marius Aciu s-au numărat printre invitaţii care au participat la botezul fetei Alinei Sorescu şi a lui Alex Ciucu.

Iar de la eveniment nu au lipsit nici selfi-urile. "Atmosferă superbă la botezul micuţei Ana Raisa Ciucu! Să vă creasca mare şi sănătoasă (...)!", a scris Paula Chirilă în dreptul fotografiei cu soţul său, pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

Cei doi sunt căsătoriți de 11 ani și au o fetiță împreună, pe Carla. Deși relația lor a trecut prin multe încercări, cei doi sunt mai fericiți ca niciodată, iar iubirea lor atrecut testul timpului.

Liliana de la "Mireasă", de nerecunoscut în 2007! Acum toți o vor, dar atunci semăna mai degrabă cu Minnie Mou... Andreea, mărul discordiei. Marius și Sergiu și-au declarat război!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x