Antena Căutare

Totul despre „moroșanca Rodica, cea care l-a cucerit „iremediabil și definitiv” pe Bebe. Fanii: „Arată ca un bărbat țărăncuța asta!”

Bebe, fost concurent în acest sezon, a uimit pe toată lumea când în ziua Marii Gale a venit însoțit de dragostea lui, Rodica, o moroșancă voinică și păstrătoare a portului popular. Toată lumea din Casa Mireselor a remarcato pe femeia îmbrăcată în costum național.

Bebe, fost concurent în acest sezon, a uimit pe toată lumea când în ziua Marii Gale a venit însoțit de noua lui dragoste, Rodica, o moroșancă voinică și păstrătoare a portului popular. Toată lumea din Casa Mireselor a remarcat-o pe femeia îmbrăcată în costum național.

Bebe, fost concurent în acest sezon, a plecat din casa ”Mireasă pentru fiul meu” singur, însă afară, la scurt timp după eliminare, și-a găsit iubirea. Se pare că cei doi s-ar fi întâlnit în Cluj, acolo unde Bebe și-a reluat jobul.

Rodica pare să îndeplinească toate criteriile lui Bebe: e o femeie de casă, matură, stilată și gospodină. Cei doi au venit împreună la nunta-surpriză și nu ne-ar mira dacă în curând vor face ei înșiși pasul cel mare. Unii fani nu au plăcut-o însă pe Rodica. „Arată ca un bărbat țărăncuța asta!”, au comentat ei.

Andreea și Radu de la "Mireasă pentru fiul meu", prima poză cu puiul lor. Fanii: „Fericirea are chipul vostru!... Edith și Geo la Star Matinal. Mireasa sezonului și cel mai râvnit concurent: dezvăluiri despre viitorul lor împreună! „E...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x