Antena Căutare

Tractată, folosită de trei-patru ori... Fanii: „Ce dezamăgire”. Ce s-a ales de mașina pe care Lavinia a câștigat-o la „Mireasă pentru fiul meu”

“TOUCH THE CAR”: proba de foc a sezonului trecut din Casa Mireselor. Premiul a fost unul pe măsură: un bolid nou-nouț pentru câștigător.  

“TOUCH THE CAR”: proba de foc a sezonului trecut din Casa Mireselor. Premiul a fost unul pe măsură: un bolid nou-nouț pentru câștigător.

Emilia și Lavinia de la ”Mireasă pentru fiul meu” s-au luptat cu îndârjire ca să câștige o mașină, însă după ce prima a luat mâinile de pe autovehicul, Lavi a intrat în posesia superbei bijuterii pe patru roți. Comisia de Decizie i-a înmânat premiul, iar bruneta părea îndrăgostită de mașina ei. Părea, căci s-a decis să o vândă, iar unii fani spun că tranzacția a fost deja și încheiată.

„De vânzare! Mașina a fost câștigată la MPFM si a fost doar de 3-4 ori folosită! Mireasă pentru fiul meu 2016”, au scris Lavi și Edard în dreptul unei fotografii în care autovehiculul e tractat.

„Ce dezamăgire!”, a fost replica susținătorilor.

Adio, visul frumos s-a terminat? Relația dintre Mihai și Mihaela, în impas: ”Mai ai să spui că sunt violent și că dau în... Surpriză mare pentru fani! După Cristi şi Dănuţ, încă un fost concurent vrea să intre în casa "Mireasă pentru fiul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x