Antena Căutare

Traian de la "Mireasă pentru fiul meu", din nou îndrăgostit. Noua iubită, copia fidelă a Corinei

Unul dintre cei mai curtați concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu",Traian, care a participat în cel de-al treilea sezon, se pare că și-a găsit dragostea și liniște alături de o nouă domnișoară.

Unul dintre cei mai curtați concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu",Traian, care a participat în cel de-al treilea sezon, se pare că și-a găsit dragostea și liniște alături de o nouă domnișoară.

Corina a rămas doar o amintire, care însă atârnă greu. Chiar dacă relaţia lor nu a rezistat în timp, se pare că fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" are o slăbiciune pentru blonde, scrie spynews.ro.

Noua sa iubită seamănă perfect cu fosta lui parteneră. Și dacă tot este îndrăgostit lulea, nu putea să nu-și împărtășească bucuria cu toți prietenii virtuali.

În imaginile publicate din vacanţa lor în Ibitza, se poate observa asemănarea dintre noua sa cucerire si fosta iubită din competiție, Corina. Vezi FOTO AICI!

Îndemnat şi de ceilalţi băieţi, Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a continuat să se dezlănţuie. Ali: &q... Grăsunica din Casa Mireselor transformată ulterior într-o divă și-a găsit jumătatea! Iubitul ei, un „israelian” potent f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x