Antena Căutare

Transformarea ULUITOARE a Natașei de la „Mireasă pentru fiul meu”! Dintr-o dolofănică, a ajuns zveltă. Fanii: „Prea ca biscuitele în dungă!”

Nataşa a participat la "Mireasă pentru fiul meu" sezonul trecut, însă nu a reuşit să îşi găsească jumătatea în casă. Cârcotașii au pus acest eșec pe seama kilogramelor în plus, căci tânăra a fost la propriu „o concurentă cu greutate”.  Mulţi au criticat-o la vremea respectivă dând vina pentru decepţiile în iubire pe felul în care arată.

Nataşa a participat la "Mireasă pentru fiul meu" sezonul trecut, însă nu a reuşit să îşi găsească jumătatea în casă. Cârcotașii au pus acest eșec pe seama kilogramelor în plus, căci tânăra a fost la propriu „o concurentă cu greutate”. Mulţi au criticat-o la vremea respectivă dând vina pentru decepţiile în iubire pe felul în care arată.

La aproape doi ani de la plecarea din competiţie, fosta concurentă e greu de recunoscut. Nataşa a topit foarte multe kilograme de când a părăsit Casa Dragostei iar fanii sunt uimiţi de transformarea sa.

Recent, ardeleanca a postat pe pagina ei de Facebook o fotografie în care arată mai bine ca niciodată, fiind zveltă precum un model.

„Prea ca biscuitele în dungă!” , "Doamne, ce mult a slăbit", "Bravo ei!", sunt doar câteva dintre comentariile lăsate de fani într-un grup dedicat emisiunii.

Vouă vă place cum arată acum?

Andrada și Valentin, cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu”, vor deveni părinți? Ce s-a ales de ei......

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x