Mireasa pentru fiul meu

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" o să devină tată: "A fost ceva ce am vrut amândoi!"

 

Un fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu" trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa lui. După ce a ieşit din show-ul matrimonial şi-a găsit jumătatea, iar acum se pregătesc să devină părinţi.

S-au cunoscut în Casa Mireselor, iar povestea lor de dragoste a impresionat pe toată lumea. De când au plecat din emisiunea ”Mireasă pentru fiul meu”,  își trăiesc departe de camerele de filmat iubirea, iar de curând au anunțat că vor deveni părinți.

Cei doi sunt de nedespărţit şi nu-şi pot imagina viața unul fără celălalt. În sfârșit, pot da frâu liber sentimentelor, fără teama că vor fi judecați.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)
Dacă vreţi să revedeti cele mai bune momente din emisiunea favorită, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral transmise pe TV: https://goo.gl/rtDVyR

Site-ul emisiunii este http://a1.ro/mireasa-pentru-fiul-meu şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina cu peste 325.000 de prieteni https://www.facebook.com/mpfmantena1/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/MireasaAntena1.

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe