Antena Căutare

Unde este Valentin? Fotografia care îi pune pe jar pe toți fanii perechii care a părăsit casa „Mireasă pentru fiul meu”

O fotografie postată de curând pe o pagină de facebook a stârnit multe controverse printre cei care i-au susținut pe Andrada și Valentin în actulul sezon de al show-ului „Mireasă pentru fiul meu”

O fotografie postată de curând pe o pagină de facebook a stârnit multe controverse printre cei care i-au susținut pe Andrada și Valentin în actulul sezon de al show-ului „Mireasă pentru fiul meu”.

Fără dubii, Andrada și Valentin rămân doi dintre cei mai apreciați concurenți care au trecut pragul casei „Mireasă pentru fiul meu”. După plecarea celor doi din concurs, pe o pagină de facbook neoficială a apărut o fotografie în care Andrada pare tristă, iar fanii s-au înghesuit să lanseze întrebări legate de absența lui Valentin.

Din fericire, imaginea nu e în măsură să îi sperie pe susținătorii celor doi, Valentin și Andrada formând în continuare un cuplu.

Dezvăluirea șocantă făcută la „Mireasă pentru fiul meu”: „Edith este îndrăgostită de altcineva. Am văzut cum îi mângâia ... Cu cine s-au fotografiat Andrada şi Valentin după ieşirea din casă. Fanii nici nu mai ştiu ce să creadă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x