Antena Căutare

Vă era dor de Adriana și Valentin de la „Mireasă pentru fiul meu”? Ce mai fac cei mai iubiți foști concurenți ai show-ului matrimonial

Adriana și Valentin, cei doi câștigători din sezonul al cincilea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, țin legătura permanent cu fanii, chiar dacă au ieșit din Casa Mireselor. Cei doi soți se bucură de dragostea lor departe de Casa Mireselor.

Adriana și Valentin, cei doi câștigători din sezonul al cincilea de la ”Mireasă pentru fiul meu”, țin legătura permanent cu fanii, chiar dacă au ieșit din Casa Mireselor. Cei doi soți se bucură de dragostea lor departe de Casa Mireselor.

Soții Turcuman au postat pe o rețea de socializare o fotografie recentă, în care Adriana apare nemachiată. Tânăra, deși pasionată de makeup, a optat pentru un look natural și trebuie să recunoaștem că arată foarte bine.

„Doi frumoși, Valentin ai o soție frumoasă, desteaptă, inteligentă! Iubiți-vă mult!”, i-a sfătuit o admiratoare pe cei doi.

Vouă vă era dor de ei?

Fanii emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", surprinşi de alegerea Andradei în materie de meserii! Ce a ales să ... Elly de la „Mireasă pentru fiul meu” s-a pozat în costum de baie! Ce detaliu i-a stârnit imediat pe fani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x