Antena Căutare

Valentin a răspuns dur unor acuzații dure: ”Îl dau în judecată!” Să fie vorba de un concurent de la „Mireasă pentru fiul meu”?

Valentin a fost asaltat de acuzațiile fratelui Carlei, iar reacția devastatoare a iubitului Andradei nu a întârziat să apară. Acuzat că nu se îngrijește de creșterea și educația micuței Jessica, Valentin  a fost dur criticat de „fostul cumnat”.

Valentin a fost asaltat de acuzațiile fratelui Carlei, iar reacția devastatoare a iubitului Andradei nu a întârziat să apară. Acuzat că nu se îngrijește de creșterea și educația micuței Jessica, Valentin a fost dur criticat de „fostul cumnat”.

”Îl dau în judecată!”, l-a acuzat cel din urmă. Iubitul Andradei nu vrea să își caute fiica, pe micuța Jessica. Deși spune că o iubește, deși nu e sigur că e copilul lui, concurentul de la „Mireasă pentru fiul meu”, nu vrea să se ocupe de educația și creșterea fetiței. Cel puțin, nu deocamdată.

Ce părere aveți de un asemenea comportament?

Mădălina, către Mădălin: ”Este o competiție, te voi nominaliza până la finalul ei!”... Lorena de la „Mireasă pentru fiul meu” nu mai arată deloc ca odinioară! Breton, păr scurtat, buze injectate: „rețeta” un...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x