Antena Căutare

Vom avea o îndrăgostire de tip „fulger” și o nuntă cu suprize-surprize? Edith: ”Petru îmi analizează fiecare gest, îi simt privirile”

Pe ultima sută de metri, rivalitățile se amplifică. Fiecare glumă poate fi o săgeată otrăvită.

Pe ultima sută de metri, rivalitățile se amplifică. Fiecare glumă poate fi o săgeată otrăvită. De data asta, conflictul dintre Edith și Petru pare să ia proporții. Cei doi nu ratează niciun moment pentru a se tachina, pentru a-și arunca multe critici și nu numai.

Însă, de câte ori o poveste de dragoste nu a început așa: întâi ceartă și replici de tipul „Ești cea mai enervantă!”, ca mai apoi securea să se îngroape și în locul ei să fie aprinsă flacăra dragostei?

Vom avea o îndrăgostire de tip „fulger” și o nuntă cu suprize-surprize? Edith spune că Petru nu-și mai poate lua ochii de la ea, că e ca un exponat sub lupă. ”Petru îmi analizează fiecare gest, îi simt privirile”, a spus fata.

E o analiză atentă pentru a detecta greșeli, dar... dacă e mai mult de atât? Vă amintiți când Petru a spus că o place/

Unul dintre cei mai iubiți concurenți de la „Mireasă pentru fiul meu” face dezvăluiri incendiare: „M-am drogat cu LSD și... Prima reacție a Alexandrei, după ce sora ei, Mihaela, a declarat că vrea să plece din Casa Mireselor chiar înainte de nu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x