Antena Căutare

A avut sau nu dreptate Ștefan? Ce s-a întâmplat între el și Florentina, înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Alex

Ștefan a acuzat-o pe Florentina de gesturi nepotrivite, dar și de falsitate. Conform spuselor lui, tânăra ar fi spus că nu-l place pe Alex, cu câteva ore înainte să-l sărute.

Ștefan a acuzat-o pe Florentina de gesturi nepotrivite, dar și de falsitate

Concurenta a negat faptul că s-ar fi apropiat de fiul doamnei Viorica într-un mod deplasat, iar Ștefan a cerut insistent materialul cu interacțiunea lor.

”Nu știu, nu e genul. Nu am ceva așa, care să mă atragă. Trebuie și de la prima impresie o sclipire, ceva. O să vorbesc cu el.”, a spus Florentina, când Ștefan a întrebat ce părere are despre Alex.

Fostul iubit al lui Flori s-a arătat dezamăgit de cele auzite. El a precizat că aceasta trebuie să-i dovedească anumite lucruri.

Citește și: De ce s-a despărțit Florentina de fostul soț. Care este motivul real

”Am înțeles ce au discutat. Am văzut că Florentina era serioasă acolo. Nu înțeleg de ce nu a venit în seara aia să-mi spună. Trebuie să-mi dea niște explicații că ea a zis că nu a vorbit. Credeam că e o discuție în glumă. Sunt foarte bulversat. Nu am nimic cu Ștefan, chiar ne înțelegem foarte bine. Sunt foarte bulversat în gândurile mele. Sunt foarte derutat. Speram să fie o exagerare a lui Ștefan, acum s-a schimbat puțin situația.”, a spus Alex.

Mai multe detalii în materialul video următor:

Florentina și Alex, despărțire neașteptată

Florentina de la Mireasa a decis să se despartă de Alex în timpul emisiunii, fără a-l avertiza în prealabil pe băiat.

Principalul motiv, spunea ea atunci, e că băieții au acuzat-o că este prea libertină și că formează un cuplu de complezență.

Cine este, de fapt, Bianca. Ce legătura are cu Ștefan de la Mireasa... Drama dintre Alex și Florentina de la Mireasa continuă. Ce i-a reproșat concurenta, cu lacrimi în glas...
Când este vacanța de Paște în 2023. Iată cum poți să-ți planifici programul de sărbători
Sărbătorile se apropie și mulți se întreabă deja când este vacanța de Paște în anul...
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023. Gemenii prind curaj să spună tot ce simt. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 1 aprilie 2023 spune că Gemenii nu au deloc nevoie de încurajare pentru a...
Ultimele știri
x