Căutare Live

A avut sau nu dreptate Ștefan? Ce s-a întâmplat între el și Florentina, înainte ca tânăra să formeze un cuplu cu Alex

Ștefan a acuzat-o pe Florentina de gesturi nepotrivite, dar și de falsitate. Conform spuselor lui, tânăra ar fi spus că nu-l place pe Alex, cu câteva ore înainte să-l sărute.

Ștefan a acuzat-o pe Florentina de gesturi nepotrivite, dar și de falsitate

Concurenta a negat faptul că s-ar fi apropiat de fiul doamnei Viorica într-un mod deplasat, iar Ștefan a cerut insistent materialul cu interacțiunea lor.

”Nu știu, nu e genul. Nu am ceva așa, care să mă atragă. Trebuie și de la prima impresie o sclipire, ceva. O să vorbesc cu el.”, a spus Florentina, când Ștefan a întrebat ce părere are despre Alex.

Fostul iubit al lui Flori s-a arătat dezamăgit de cele auzite. El a precizat că aceasta trebuie să-i dovedească anumite lucruri.

Citește și: De ce s-a despărțit Florentina de fostul soț. Care este motivul real

”Am înțeles ce au discutat. Am văzut că Florentina era serioasă acolo. Nu înțeleg de ce nu a venit în seara aia să-mi spună. Trebuie să-mi dea niște explicații că ea a zis că nu a vorbit. Credeam că e o discuție în glumă. Sunt foarte bulversat. Nu am nimic cu Ștefan, chiar ne înțelegem foarte bine. Sunt foarte bulversat în gândurile mele. Sunt foarte derutat. Speram să fie o exagerare a lui Ștefan, acum s-a schimbat puțin situația.”, a spus Alex.

Mai multe detalii în materialul video următor:

Florentina și Alex, despărțire neașteptată

Florentina de la Mireasa a decis să se despartă de Alex în timpul emisiunii, fără a-l avertiza în prealabil pe băiat.

Principalul motiv, spunea ea atunci, e că băieții au acuzat-o că este prea libertină și că formează un cuplu de complezență.

Cine este, de fapt, Bianca. Ce legătura are cu Ștefan de la Mireasa... Mireasa 2021, sezonul 3. Reproșurile doamnei Daniela s-au înmulțit. Ce a răspuns Adelina...
Ultimele știri