Antena Căutare

Mireasa, sezon 8. Unde s-au pozat Madi și Sergiu, la o zi după ce s-au căsătorit. Cum și-a surprins tânărul soția

La o zi după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa, Madi și Sergiu au ajuns în Mediaș. Cei doi soți au început să fie activi n mediul online și să le arate celor care i-au susținut în emisiune ce fac.

Madi și Sergiu Galerie
Madi și Sergiu au publicat imagini în online | Antena 1

Sergiu a publicat pe Instagram imagini în care apare alături de Madiîn Mediaș. De asemenea, tânărul și-a surprins soția jucându-se cu zăpadă și a imortalizat momentul.

Sergiu și Madi se bucură de prima zi în calitate de soț și soție, în afara casei Mireasa.

În Finala Mireasa Madi și Sergiu s-au clasat pe locul 3, cu 21,03% din voturi.

Citește și: Finala Mireasa sezon 8, 22 decembrie. Madi și Sergiu au spus „DA”. Momentul emoționant în care cei doi s-au căsătorit civil

Cum au apărut în online Madi și Sergiu la o zi după ce s-au căsătorit în Finala Mireasa

„Le mulțumim tuturor telespectatorilor. Cel mai important e că noi ne-am găsit și Doamne Ajută să ne fie bine în continuare!”, a spus Sergiu.

Imaginile publicate de Sergiu în online sunt realizat eîn Mediaș. Cei doi apar foarte zâmbitori, la o zi supă ce au spus marele „Da” în fața primarului.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 13 decembrie 2023. Sergiu s-a enervat în timpul unui joc și a avut un schimb de replici cu Simona Gherghe

Madi și Sergiu și-au rostit jurăminte superbe în Finala sezonului 8 Mireasa

Madi: Puiul meu, nu mă așteptam să te găsesc aici, dar destinul nostru a vrut ca noi doi să pornim împreună pe un singur drum. Împreună pentru totdeauna, să pictăm cel mai frumos tablou. De azi vom deveni soț și soție. Sunt sigură că vei fi cel mai bun soț, prieten și în curând tată. Vreau să-i mulțumesc lui Dumnezeu, noi doi am fost făcuți unul pentru altul. Eu vreau să fiu soția ideală și mă voi strădui să fiu exact cum tu îți dorești și meriți. Îți promit că îți voi fi alături la bine și la greu, în momentele grele îți voi fi alături și te voi sprijini. Întotdeauna vom porni împreună de la început când vom avea probleme, să fim împreună, să trecem peste toate.

Sergiu: Albinuța mea, am visat la acest moment din prima lună de relație. Tot ce s-a întâmplat ne-a consolidat, iubirea a învins. Îți promit că voi fi alături de tine la bine și la greu, voi face tot ce îmi stă în putință ca căsnicia noastră să dureze cât mai mult. Mulțumesc părinților tăi. Te iubesc.

Madi și Sergiu au ajuns în fața primarului, unde au rostit „Da”, întrebați dacă se căsătoresc. Astfel, Madi și Sergiu s-au căsătorit civil în Finala sezonului 8 Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Citește și: Mireasa sezon 8, 6 decembrie 2023. Madi a primit un mesaj în timpul task-ului telefoanelor. Cineva i-a adus acuzații lui Sergiu

Mireasa, sezon 8. Cum au apărut Bia și Robert în online, la o zi după ce s-au căsătorit în Finală. Ce au anunțat... Mireasa, sezon 8. Ce a postat Daria, la scurt timp după Finală. Cum a apărut alături de Adrian: „Suntem împreună”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
x