Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

Ce mesaj a postat Alexandra de la "Mireasa", una dintre preferatele telespectatorilor îndrăgitului show, după terminarea emisiunii.

Aledandra Ana Maria Linca, concurenta de la Mireasa

Alexandra a fost una dintre cele mai apreciate concurente de la "Mireasa", deși, tânâra nu a format în final cuplu cu niciunul dintre concurenți.

Ce mesaj a transmis Andreia din casa "Mireasa"! Ea si Nuțu, mai fericiți ca niciodată! | Foto

Deși, Alexandra era cât pe ce să formeze un cuplu cu Nuțu, se pare ca tânăra a ascultat de vocea rațiunii și a familiei care nu erau de acord ca ea să formeze un cuplu cu tânărul concurent.

Poate nu a fost sa fie, soarta fiind potrivnica celor doi, deoarece, la scurt timp după finalizarea concursului Nuțu s-a afișat alături de Andreia. Cei doi formează un cuplu și par foarte fericiți împreună.

Cu siguranță experiența trăită în casa Mireasa de tinerii concurenți a fost unică pentru fiecare în parte, lucru declarat de Alexandra, care imediat după ce s-a finalizat concursul a postat pe contul sau de socializare o fotografie si un mesaj alăturat.

SURPRIZĂ uriașă! Nimeni nu se aștepta la asta! Andreia și Nuțu au ales să formeze un cuplu, după ce au ieșit din casa "Mireasa" | FOTO

"Un leu doarme în inima fiecărui om curajos.
O experiența unica și grea din viața mea, care a ajutat la maturizarea mea." #MIREASA
❤️, a scris frumoasa concurentă.

Ce a apărut pe contul de socializare al Alexandrei de la "Mireasa", după terminarea show-ului! Fanii au fost extrem de fericiți!

De altfel, la descrierea profilului său, de pe contul de socializare, Alexandra a mai postat un mesaj care ridică semne de întrebare.

Andra și Armando, vacanță de vis! Unde se distrează câștigătorii competiției "Mireasa"! | Video

"De acum accept doar cereri in căsătorie, de prietenie am primit destule!", a scris tânăra.

Alexandra Lincă are 22 de ani și este din Craiova. Este pasionată de dans, motiv pentru care a decis să se alăture unui ansamblu folcloric de dansuri populare.

Caravana Mireasa a pornit în căutarea de noi concurenți

Caravana Mireasa a pornit într-un tur de forţă în întreaga ţară, în căutarea noilor concurenţi pentru cel de-al doilea sezon al îndrăgitului reality show matrimonial.

Astfel, toate mamele hotărâte, cu băieţi care îşi caută aleasa şi fete gata să spună <<DA>> se pot înscrie la casting pe adresa casting.a1.ro sau la numărul de telefon 0758244659.

Ultimele știri