Antena Căutare

Alina și Valentin de la Mireasa, noi detalii despre sarcină. În câte luni este gravidă aceasta și cum arată burtica ei

Alina și Valentin sunt nerăbdători să își primească în familie bebelușul, dar mai au de așteptat câteva luni. Între timp, cei doi se bucură de fiecare moment petrecut împreună. Iată ce a apărut pe conturile lor de socializare.

Alina și Valentin de la Mireasa, noi detalii despre sarcină. În câte luni este gravidă aceasta și cum arată burtica ei Galerie
Alina și Valentin de la Mireasa, noi detalii despre sarcină. În câte luni este gravidă aceasta și cum arată burtica ei | Antena 1

Alina și Valentin de la Mireasa sunt mai pregătiți ca niciodată să devină părinți și au vorbit despre acest subiect pe rețelele de socializare, unde sunt urmăriți de mulți fani ai emisiunii Mireasa.

Alina și Valentin, despre faptul că vor deveni părinți. În câte luni este Alina gravidă și cum arată burtica de gravidă

Alina și Valentin trăiesc o frumoasă poveste de dragoste împreună, chiar și după ce s-a încheiat emisiunea Mireasa. Cei doi vor deveni părinți în viitor și abia așteaptă ca acest lucru să se întâmple.

Citește și: Mireasa sezon 5. Alina și Valentin se vor căsători în luna august. Cum s-a schimbat viața lor în ultimele luni

Alina a dezvăluit pe Instagram faptul că este gravdă în 3 luni și le-a arătat tuturor burtica de gravidă.

Cum a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin de la Mireasa sezon 5

Alina a pășit în casa Mireasa cu gândul că după trei luni ea va părăsi competiția. Nu se aștepta să-și găsească pe cineva, cu atât mai puțin să se și căsătorească.

Citește și: Alina de la Mireasa, cea mai recentă imagine de când a anunțat că este gravidă cu Valentin. Cum arată acasta și ce a dezvăluit

De cealaltă parte, Valentin spera să-și găsească aleasa. Dintre toți băieții, el a fost cel mai reținut și a preferat să analizeze mult înainte să își arate interesul pentru o fată. Asta i-a adus critici din partea celorlalți, care au considerat că nu place pe nimeni și doar se joacă.

La început, Valentin a fost deschis și a ieșit la două date-uri cu Larisa. Nu s-au înțeles și curând el a înțeles că altcineva se afla în gândurile sale. Era vorba despre Alina, pe care a și început să o curteze.

Și Leo a fost interesat să o cunoscă pe Alina. Încă de la început, acesta a susținut că e singura fată pe care o place. Nu a fost reciproc și după ce Alina a fost sinceră cu el, băiatul a zis că nu se va apropia de altă tânără. A făcut-o totuși, chiar de două ori în casa Mireasa.

Așa a început povestea de dragoste dintre Alina și Valentin. Ambii reticenți și cu garda sus, au avut parte de multe certuri și neînțelegeri. Dorința de a se impune în fața celuilalt și de a nu pierde controlul i-a făcut, nu o dată, să se certe urât și să facă pași înapoi.

După multe discuții, au înțeles că nu este vorba despre un joc de putere și au lăsat garda jos. Bineînțeles, certurile nu au dispărut și cei doi lucrează la acest aspect.

Un moment fericit în relația lor a fost logodna. Valentin și-a învins teama de înălțime și a cerut-o pe Alina într-un mod inedit. Cei doi au sărit cu parașuta și la sol îi aștepta un banner pe care scria ”Vrei să fii soția mea?”. Când l-a văzut, fata a început să țipe. Valentin tremura tot și a fost încântat atunci când iubita lui a spus ”DA”.

Din acel moment, cei doi au părut că încep să se echilibreze și certurile nu au mai fost atât de dure. Tinerii au ținut cont și de sfaturile psihologului Edi Puiu și odată cu deschiderea ușilor, relația lor a devenit tot mai armonioasă.

Un eveniment care demonstrează acest lucru a fost depunerea actelor, când Alina nu a avut actele în regulă și logodnicul ei a înțeles situația. Asta în ciuda faptului că nu s-ar fi putut cununa în Finala Mireasa sezon 5.

Mireasa sezonul 7. Cum își petrec timpul Vlad și Călălina după emisiune și ce anunț au făcut. Ce planuri au de viitor ce... Mireasa sezonul 7. Declarația de dragoste pe care Maria i-a făcut-o lui Antonio a emoționat pe toată lumea. Unde se află...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x