Antena Căutare

Amalia, logodnica lui Radu de la Mireasa 2, întrebată de sarcină. Ce a răspuns a lăsat loc de interpretări

Radu și Amalia își trăiesc povestea de iubire din plin. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit și speră să devină și părinți. Cel puțin așa se înțelege dintr-un comentariu dat de frumoasa fostă concurentă de la Mireasa sezon 4.

colaj de imagini cu radu si amalia de la mireasa sezon 2 si 4 Galerie
Radu și Amalia își trăiesc povestea de iubire din plin. Cei doi îndrăgostiți s-au logodit și speră să devină și părinți. Cel puțin așa se înțelege dintr-un comentariu dat de frumoasa fostă concurentă de la Mireasa sezon 4. | Instagram/ Radu Constantin

Radu de la Mireasa sezon 2 s-a logodit cu Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4. Cei doi tineri au postat, pe Instagram, imaginile realizate după cererea în căsătorie.

Radu și Amalia de la Mireasa au urcat două fotografii diferite pe conturile lor de socializare. Amalia a ales o fotografie în care iubitul ei stă cu spatele, la care a scris: ”DA. De azi, pentru totdeauna”.

Citește și: Mireasa sezon 2. Ce a apărut pe profilul Mădălinei după ce Radu s-a logodit cu Amalia

”Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare.Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus ”Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea.”, a scris fostul soț al Mădălinei.

Este Amalia însărcinată sau nu? Ce a răspuns când a fost întrebată de sarcină

Amalia de la Mireasa sezon 4 a urcat pe TikTok un filmuleț cu ea și Radu. Utilizatorii au felicitat-o pentru logodnă și unul dintre ei a scris inclusiv despre sarcină.

”Mă bucur din suflet pentru voi. Vă știu de la Mireasa, sunteți minunați. Vă doresc tot binele din lume și acuma și un bebe”, a scris Liliana.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”

Amalia a mulțumit și a replicat: ”Mulțumim, curând și bebe”. Rămâne de văzut dacă fosta concurentă de la Mireasa vorbea despre planurile lor de cuplu sau urmează să dea vestea mult așteptată de cei care îi îndrăgesc și să-și construiască familia mult dorită.

Reamintim că Radu a trecut printr-un divorț și Amalia printr-o despărțire, după ce relația ei cu John s-a destrămat la scurt timp după ce au ieșit împreună din show-ul matrimonial. Acum, ambii par să fie foarte bine și se pozează des împreună, mereu cu zâmbetul pe bune.

”Iubirea este cel mai frumos sentiment, iar tu dragostea mea m-ai ajutat să descopăr asta! Îți mulțumesc pentru tot iubita mea minunată! Te ador și te iubesc tare mult! Împreună până la capătul lumii și dincolo de el! ❤”, i-a mai scris Radu Amaliei după ce și-au făcut publică logodna.

Mireasa 2022, sezon 5. Yana a vrut să se despartă de Andrei după ce s-a spus că are un trecut îndoielnic. Au apărut noi ... Mireasa 2022, sezon 5. Ce dureri ascunde doamna Mioara. Care e motivul pentru care spune mereu că are probleme acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x