Antena Căutare

Mireasa sezon 2. Ce a apărut pe profilul Mădălinei după ce Radu s-a logodit cu Amalia

Radu de la Mireasa sezon 2 și-a refăcut viața alături de Amalia, o altă fostă concurentă din sezonul 4, însă Mădălina nu s-a afișat cu nimeni după despărțirea lor. Acum, ea a postat un mesaj cu subînțeles.

colaj de imagini cu madalina, radu, amalia si john de la mireasa Galerie
Radu de la Mireasa sezon 2 și-a refăcut viața alături de Amalia, o altă fostă concurentă din sezonul 4, însă Mădălina nu s-a afișat cu nimeni după despărțirea lor. | Antena 1

În urmă cu o săptămână, Radu de la Mireasa sezon 2 s-a logodit cu Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4. Cei doi tineri au postat, pe Instagram, imaginile realizate după cererea în căsătorie.

Radu și Amalia de la Mireasa au postat două imagini diferite pe conturile lor de socializare. Amalia a ales o fotografie în care iubitul ei stă cu spatele, la care a scris: ”DA. De azi, pentru totdeauna”.

”Iubirea noastră este asemeni unui arbore. Rădăcinile puternice simbolizează cât de mult ținem unul la altul, trunchiul robust ne amintește că tot timpul putem crește și învăța din acțiunile noastre, iar frunzele verzi și îngrijite arată dragostea și grija pe care o avem în sufletele noastre.

Citește și: Mireasa 2021, sezon 2. Mădălina, transformată la mai bine de un an de la Finală. Cum arată după ce a slăbit

Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare.Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus ”Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea.

De atunci lumea mea s-a schimbat complet. Să mă trezesc lângă tine în fiecare zi e o dorință devenită realitate.❤️❤️❤️❤️”, a scris Radu în comentarii.

Ce a apărut pe profilul Mădălinei după ce Radu a anunțat logodna

În ultima perioadă, Mădălina de la Mireasa sezon 2 a fost foarte discretă. Dacă în timpul relației cu Radu, ea posta des imagini în social media, acum fosta concurentă face asta tot mai rar.

Citește și: Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”

Despărțirea lor a venit ca un fulger în familia Mireasa, care nu se aștepta ca frumosul cuplu să se destrame la doar câteva luni de la cununia lor religioasă. Se pare că neînțelegerile lor erau tot mai dese și, la un moment dat, despărțirea a fost singura soluție.

În momentul în care a anunțat despărțirea, Mădălina se declara distrusă și spunea că are nevoie de liniște. De câteva săptămâni, ea a început să urce pe internet selfie-uri și printre ele a postat și un mesaj.

”Vreau doar atât cât merit, nimic în plus, dar nici în minus”, a distribuit ea la InstaStories.

Mireasa 2022, sezon 5. Tatăl lui Sese a dorit să le ofere un sfat fiului și logodnicei Giovana. Ce le-a zis... Mireasa 2022, sezonul 5. Andrei și Yana s-au împăcat. Cum au ajuns la sentimente mai bune...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x