Antena Căutare

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 s-au logodit: ”DA. De azi, pentru totdeauna”

Radu de la Mireasa sezon 2 s-a logodit cu Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4. Cei doi tineri au postat, pe Instagram, imaginile realizate după cererea în căsătorie.

colaj de imagini cu radu si amalia de la mireasa sezon 2 si 4 Galerie
Radu de la Mireasa sezon 2 s-a logodit cu Amalia, fosta concurentă de la Mireasa sezon 4. Cei doi tineri au postat, pe Instagram, imaginile realizate după cererea în căsătorie.

Amalia de la Mireasa sezon 4 a purtat o rochie roșie, cu decolteu inimă, în vreme ce Radu a ales un outfit complet negru.

Radu de la Mireasa 2 și Amalia s-au logodit

Radu și Amalia de la Mireasa au postat două imagini diferite pe conturile lor de socializare. Amalia a ales o fotografie în care iubitul ei stă cu spatele, la care a scris: ”DA. De azi, pentru totdeauna”.

”Iubirea noastră este asemeni unui arbore. Rădăcinile puternice simbolizează cât de mult ținem unul la altul, trunchiul robust ne amintește că tot timpul putem crește și învăța din acțiunile noastre, iar frunzele verzi și îngrijite arată dragostea și grija pe care o avem în sufletele noastre.

Te iubesc, soția mea dragă, și îmi doresc să avem grijă de arborele relației noastre în continuare.Cea mai dragă amintire a mea este momentul când ai spus ”Da”, prima oară pentru a fi prietena mea, iar a doua pentru a fi soția mea. De atunci lumea mea s-a schimbat complet. Să mă trezesc lângă tine în fiecare zi e o dorință devenită realitate.❤️❤️❤️❤️”. a scris Raudu în comentarii.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii

Fostul concurent a publicat o imagine în care o ține în brațe și un scurt mesaj: ”Iubirea este cel mai frumos sentiment, iar tu dragostea mea m-ai ajutat să descopăr asta! Îți mulțumesc pentru tot iubita mea minunată! Te ador și te iubesc tare mult! Împreună până la capătul lumii și dincolo de el! ❤”

Radu de la Mireasa 2 și Amalia din sezonul 4 și-au asumat relație de iubire

După ce s-a despărțit de Mădălina, Radu a reușit să se vindece și să-și refacă viața. S-a îndrăgostit chiar de Amalia, fosta iubită a lui John de la Mireasa sezon 4.

Anunțul a fost făcut de cei doi tineri pe Instagram, acolo unde au postat o imagine în care se țin de mână și zâmbesc cu foc. La descriere, ambii au pus câte o declarație de dragoste.

Citește și: Mireasa 2022, sezon 5. Rezultatul cursei de eliminare dintre Adrian sau Aron. Cine părăsește competiția

În urmă cu câteva săptămâni, Radu anunța cu durere că povestea lui și a Mădălinei a ajuns la final. La scurt timp, fata confirma separarea și spunea că nu vrea să discute detaliile pentru că îl respectă pe cel cu care s-a căsătorit în Finala Mireasa sezon 2.

Iată că Radu a reușit să treacă peste separarea dureroasă și a început o relație cu Amalia de la Mireasa sezon 4.

Mireasa 2022, sezon 5. Clasamentul publicului din 21 mai. Cine sunt Fata, Băiatul și Mama Săptămânii... Mireasa sezon 3. Maria și-a asumat relația. Primele imagini cu bărbatul care a cucerit-o...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x