Antena Căutare

Anunțul lui Marian după ce s-a afișat cu noua iubită: “Vine ceva frumos”. Ce informații a oferit fostul soț al Andreei Grădinaru

Marian Buda și-a surprins comunitatea cu un anunț, la scurt timp după ce s-a afișat cu noua lui iubită. Ce a comunicat susținătorilor săi: “Vine ceva frumos”.

colaj foto cu andreea gradinaru si marian de la mireasa sezon 3 Galerie
Anunțul lui Marian după ce s-a afișat cu noua iubită: “Vine ceva frumos”. Ce informații a oferit fostul soț al Andreei Grădinaru. | Mireasa

Marian Buda, fostul concurent de la Mireasa și fostul soț al Andreei Grădinaru, s-a afișat de curând cu noua sa iubită, iar reacțiile oamenilor în mediul online nu au întârziat să apară. Cu toate că s-a arătat deranjat atât de anumite reacții, dar în special de materialele care au circulat în presă, acesta continuă să comunice comunității lui ceea ce dorește.

Ultimul anunț pe care l-a făcut pe rețelele de socializare are legătură cu planurile sale, chiar dacă mulți așteaptă să mai primească noi detalii despre relația lui.

Marian Buda, anunț pentru urmăritorii lui. Ce a comunicat fostul concurent de la Mireasa

Marian și-a refăcut viața acum, cu altcineva, o tânără cu care a și fost prezent la un eveniment important din viața lui.

Fostul concurent s-a mândrit cu noua lui parteneră de viață! Anunțul pe care l-a făcut cu puțin timp în urmă, nu are legătură, însă, cu partenera lui, deși susținătorii băiatului sunt nerăbdători să afle cât mai multe detalii.

Marian s-a fotografiat la reparații, alături de membrii formației sale și a anunțat că în curând “Vine ceva frumos”. Putem intui că băiatul face referire la un nou proiect muzical, care va bucura inimile celor care îi apreciază munca.

Citește și: Mireasa sezonul 3. Marian a prezentat-o pe noua lui iubită, după ce s-a despărțit de Andreea Grădinaru. Cum arată tânăra

Vedem că după ce s-a terminat cel de-al treilea sezon, Marian se bucură de o perioadă înfloritoare din punct de vedere profesional, chiar dacă pe plan personal pare că lucrurile nu au fost tocmai roz. Mariajul cu Andreea a ajuns la final în mai puțin de doi ani, tânără l-a acuzat de infidelitate.

Andreea Grădinaru, mesajul pe care l-a publicat pe internet, la scurt timp după ce Marian Buda a anunțat că are o nouă relație

Fosta soție a lui Marian Buda de la Mireasa sezonul 3 a publicat un mesaj pe Instagram, care ar putea fi catalogat ca fiind unul cu trimitere către vestea pe care el le-a dat-o fanilor de curând. În videoclipul postat de Andreea pe internet apare scris în engleză aceste cuvinte: „Fall în love when you're ready, not when you're lonely”, în traducere, Andreea Grădinaru a scris așa: „Îndrăgostește-te când ești pregătit, nu când te simți singur”.

Desigur, ea nu a confirmat că mesajul ei a fost postat cu intenția de a-și spune părerea cu privire la relația lui Marian, dar dat fiind faptul că el s-a afișat cu noua lui iubită de curând pe internet, ar putea fi interpretat astfel.

Citește și: Ce a ținut să posteze Andreea Grădinaru, la scurt timp după ce Marian s-a pozat cu noua iubită. Mesajul apărut pe Instagram

Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Simona Gherghe, situație dificilă: „Mi-am lăsat copilul în spital”. Ce a spus prezentatoar... Mireasa sezon 7, 11 mai 2023. Despre ce au discutat Maria și Hatice. Fetele, dialog calm, în ciuda conflictelor din trec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x