Căutare Live

Băieții fac propuneri pentru eliminare! Ce concurente au ajuns pe lista neagră a lui Armando: „S-au făcut strategii”

În fiecare vineri, băieții trebuie să pre-nominalizeze trei fete pe care le vor plecate din casa Mireasa. Ce concurente au ajuns pe lista neagră a lui Armando?

Când a auzit că trebuie să pre-nominalizeze trei fete pentru eliminare, lui Armando i-a dispărut imediat zâmbetul de pe față. A tras aer în piept de câteva ori, parcă să-și facă curaj și a rostit cele trei nume de pe lista lui neagră: Roberta, Andreia și Adelina.

„Nu am nimic cu ele, dar celelalte fete îmi sunt mai dragi decât ele. Am avu o discuție și cu băieții și am ajuns la concluzia că trebuie să facem ce simțim”, a explicat Armando.

Pentru Adelina, pre-nominaizarea nu a fost o surpriză.

„Mă aștept să fiu pre-nominalizată de toți băieții, pentru că nu am apucat să socializez prea mult”, a spus concurenta.

Roberta a răbufnit când și-a auzit numele. Concurenta a dezvăluit că a surprins anumite discuții între băieți, pe care îi acuză că au format deja o strategie de vot.

Dacă vreţi să revedeți cele mai bune momente din emisiunea Mireasă și să urmăriți live pe concurenți 24/24, atunci sunteţi la un singur click de această dorinţă. Pe AntenaPlay găsiţi episoadele integral.

Crize de furie și hohote de plâns în casa Mireasa! Armando dă iama-n fete! Prietenele ajung adversare: „Cât să mai supor... Răsturnare de situație la Mireasa! Cine a fost, de fapt, în spatele conflictului dintre Ella și Mihaela: „Știe să manipu...
Zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Nativii care își găsesc liniștea sufletească
Aici ai lista cu zodii norocoase în dragoste pe data de 25 septembrie 2022. Trei semne zodiacale...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022. Leii primesc o veste bună. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2022 vine cu vești bune pentru nativii Leu. Astrele spun că...
Ultimele știri
x