Antena Căutare

Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a scris ea

Bianca de la Mireasa și Robert formează unul dintre cele mai iubite și apreciate cupluri formate la Mireasa. Cei doi soți au sărbătorit într-un mare fel Valentine's Day.

Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a scris ea Galerie
Bianca de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a scris ea | Antena 1/ Instagram

Bia de la Mireasa a fost surprinsă de Robert, soțul ei, cu un cadou inedit de Ziua Îndrăgostiților și ea a făcut publică surpriza.

Ce cadou i-a făcut Robert Biei de la Mreasa, de Valentine's Day. Ce mesaj i-a scris ea pe rețelele sociale

Povestea de dragoste dintre Bia și Robert de la Mireasa a captivat inimile multor telespectatori. Cu fiecare gest și cuvânt, cei doi își dovedesc dragostea și devotamentul unul față de celălalt, iar de Valentine's Day, Robert a făcut un gest deosebit surprinzând-o pe Bia cu un cadou cu totul inedit - un inel deosebit de frumos.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Bianca a anunțat că Robert a avut nevoie de ajutor medical. De ce a ajuns la Urgențe

Pe Instagram, Bia și-a împărtășit emoțiile față de acest gest minunat al soțului ei, scriind: "Îl iubesc când mă scoate din minți și îl ador când îmi arată prin orice gest, emoție, acțiune că mă vede a lui soție o eternitate și încă o zi." Aceste cuvinte pline de emoție cu siguranță au stârnit reacții de dragoste și admirație din partea fanilor lor.

Cadoul lui Robert nu a fost doar un simplu obiect, ci a fost încărcat de semnificație și emoție. Inelul nu doar îi înfrumusețează mâna, ci simbolizează și angajamentul lor reciproc și dragostea lor care transcende orice obstacol. Gesturile mici, dar pline de dragoste, ca acesta, sunt cele care întăresc legătura lor și le aduc fericirea.

De-a lungul timpului, Bia și Robert și-au împărtășit viața cu fanii lor, bucurându-se de fiecare moment alături de ei. De la clipele pline de pasiune și romantism până la cele mai mici detalii din viața lor de zi cu zi, aceștia au creat o conexiune specială cu comunitatea lor de fani.

Bia şi Robert s-au căsătorit în sezonul 8 Mireasa, Iubire Infinită

Bia şi Robert au fost al patrulea cuplu logodit din sezonul 8 Mireasa. Robert a oscilat între două fete care i-au atras atenția la începutul sezonului 8 Mireasa. În cele din urmă, băiatul și-a dat seama că Bia este femeia potrivită pentru el. Relația dintre Bia și Robert nu a fost tot timpul susținută de mama tânărului.

Citește și: Bianca și Robert de la Mireasa au sărbătorit 4 luni de relație în cel mai romantic mod posibil. Ce surpriză i-a făcut el ei

Doamna Anina, care și-a însoțit fiul în competiție, nu a fost mulțumită de interacțiunile pe care le avea cu viitoarea noră, iar conflictele nu au întârziat să apară. Nora și soacra au avut mai multe certuri și împăcări, dar Robert nu a adus niciodată în discuție posibilitatea despărțirii. Robert și Bia s-au logodit la Milano. Băiatul a ascuns inelul în înghețată și a lăsat-o fără cuvinte pe iubita lui. Cei doi au decis să-și depună actele pentru căsătorie, dar cu un contract prenupțial, așa cum și-a dorit mama tânărului.

Cei doi s-au căsătorit în Finala Mireasa și și-au rostit jurăminte superbe:

Bia: Vreau să-mi așez inima în palmele tale. Vreau să-ți promit că nu-mi voi încălca eu promisiunile, te voi iubi atent, cald și necondiționat. te voi încuraja, sprijini și te voi admira în toate visele tale. Iubirea se definește prin curaj, despre asta vreau să fie ziua mea. Ești un bărbat determinat, ești bărbatul care m-a învățat să mă las protejată și iubită. Acasă va adăposti cea mai atentă soție, cel mai iubit soț și cei mai încăpățânați copii.

Robert: Iubita mea, Bia, acest moment va marca începutul unui nou capitol în viețile noastre, dorința mea e să-ți demonstrez în fiecare zi că te doresc lângă mine. Mă citești ca pe o carte deschisă. Ai stat lângă mine, arătându-mi compasiune și iubire, acel tip de iubire de care am nevoie în viața mea. Vreau să-ți demonstrez ție, dar și mie, că pot fi un bun partener de viață. Te iubesc la inifinit.

Bia și Robert s-au căsătorit pe 22 decembrie 2023.

Mireasa sezonul 9. Mama lui Valentin, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere are despre Antonia... Mireasa sezonul 4. Cât de mult s-a schimbat Adelina Tătucu! Cum arată acum tânăra controversată...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x