Antena Căutare

Mireasa sezonul 9. Mama lui Valentin, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere are despre Antonia

Mama lui Valentin a venit în platoul Capriciile Iubirii după ce fiul său și Antonia au declarat că formează un cuplu.

colaj de imagini cu valentin, mama lui si antonia la mireasa capriciile iubirii Galerie
Mama lui Valentin a venit în platoul Capriciile Iubirii după ce fiul său și Antonia au declarat că formează un cuplu. | Antena 1

S-a întâmplat după imaginile ”interzise” de la miezul nopții, în care cei doi s-au alintat și sărutat în pat.

Citește și: Mireasa sezonul 9, 14 februarie 2024. Apropieri între concurenți la panica de la miezul nopții! Un nou cuplu s-a format

Mama lui Valentin, în platoul Capriciile Iubirii. Ce părere are despre Antonia

Doamna Nicoleta a spus ce crede despre alegerea fiului său, Valentin. Nu a vrut să spună dacă Antonia e potrivită sau nu, s-a rezumat doar la a fi de acord cu orice alege băiatul, dacă el este fericit.

”Mă bucur pentru ei și mă bucur că ea și-a clarificat sentimentele. Sper că nu mai suferă.”, a spus doamna Nicoleta, mama lui Valentin.

Întrebată dacă Antonia se potrivește cu fiul său, aceasta a oferit un răspuns: ”Cinstit, cinstit, doamna Gabriela, pe cine alege băiatul meu, eu sunt de acord. Nu contează că este potrivit sau că este nepotrivit. Nu că nu am niciun cuvânt de spus, dacă lui îi este bine și îi place persoana aia, eu sunt de acord, oricine ar fi. Dacă nu ar fi bine, i-aș spune. Ei sunt acum la început, sper să fie bine”.

Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Citește și: Mireasa sezonul 9. Andrada, nemulțumită după discuția dintre Liviu și Iuliana. Ce nu i-a plăcut

Mireasa: Capriciile Iubirii, de luni până vineri, de la 19:00 la Antena Stars și în AntenaPLAY

”Anul acesta, în cel de-al nouălea sezon al show-ului de la Antena 1, vom descoperi nişte concurenţi extraordinari şi o prezenţă-record a mamelor, nu mai puţin de opt la număr, ceea ce va da show-ului o încărcătură cu totul specială. Vă aştept în fiecare seară, de luni până vineri, de la 19:00, în direct pe Antena Stars la Mireasa, Capriciile iubirii!”, a declarat Gabriela Cristea.

Pe durata întregului sezon, aftershow-ul Mireasa - Capriciile iubirii va încerca să îi ajute pe concurenții din casă să își dea seama dacă ceea ce simt este un sentiment sincer sau mai mult un capriciu, o ambiție.

Așadar, în fiecare zi de luni până vineri, de la 19.00, cei de acasă pot regăsi în platoul Mireasa - Capriciile iubirii atât concurenții din casă, cât și rudele acestora, dar și prieteni sau chiar fani ai emisiunii. Mai mult, imagini în exclusivitate vor fi prezentate celor de acasă în premieră în cadrul reality show-ului Mireasa - Capriciile iubirii.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce se întâmplă cu căsnicia lui Dima și a Sabrinei. Ce a apărut pe conturile lor de socializare

Mireasa sezonul 9. Andrada, nemulțumită după discuția dintre Liviu și Iuliana. Ce nu i-a plăcut... Bia de la Mireasa a primit un cadou inedit de la soț de Valentine's Day.Ce i-a oferit Robert și ce cuvinte romantice a s...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 7: Cremă Vichyssoise (supă cremă de praz și cartofi) Luni, 13.05.2024, 11:00
Citește și
Ultimele știri
x