Antena Căutare

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a apărut în mediul online cu ei doi

Ana și Daniel de la Mireasa au parte de momente inedite în Dubai, unde aceștia pare că s-au stabilit. Cei doi foști concurenți de la Mireasa au o relație frumoasă împreună, cu care se mândresc constant.

Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a apărut în mediul online cu ei doi Galerie
Care e statusul relației dintre Ana și Daniel de la Mireasa. Ce a apărut în mediul online cu ei doi | Antena 1

Aceștia au fost foarte iubiți de publicul de la Mireasa, care în finalul sezonului i-a clasat pe locul al doilea în topul preferințelor, fiind la doar un pas de câștigarea marelui premiu pus în joc de emisiune.

Ce mai fac Ana și Daniel și care e statusul relației lor. Foștii concurenți de la Mireasa se mândresc cu peisajele superbe pe care le văd constant

Fanii cuplului Ana și Daniel de la Mireasa s-au bucurat să afle faptul că cei doi foști concurenți încă formează un cuplu și sunt mai fericiți ca niciodată. Aceștia fac diferite activități de cuplu în Dubai, iar admiratorii lor pot veea cât de mult se iubesc chiar și în prezent, cu mult timp după finalul sezonului în care au participat aceștia.

Deși mulți se întrebau dacă ei mai formează un cuplu, crezând că iubirea dintre ei nu era una bazată pe sentimente reale, fanii celor doi au aflat că ei sunt fericiți în continuare, ba chiar pare că se iubesc din ce în ce mai tare.

Sunt destul de activi în mediul online, unde își țin la curent fanii cu toate activitățile și experiențele de care au parte în Dubai, iar postările lor sunt foarte apreciate de aceștia. De curând, cei doi au împărtășit cu oamenii din comunitatea lor mai multe imagini de senzație cu ei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Martie fericit pentru unica femeie din viața mea”, a scris Daniel în dscrierea imaginii pe care a împărtășit-o cu fanii lor.

Citește și: Ana și Daniel au venit în platoul Mireasa, Capriciile Iubirii. Cei doi soți au spus că vor să plece din țară. Ce planuri mai au

Care a fost povestea de dragoste a Anei și a lui Daniel la Mireasa sezonul 8

Ana şi Daniel au avut un parcurs lin în sezonul 8 Mireasa. S-au îndrăgostit rapid și au constatat că se potrivesc de minune. Cei doi au format primul cuplu din sezonul 8 Mireasa, la numai 2 săptămâni de la debutul competiției, iar sărutul care a marcat începutul relației lor s-a petrecut la prima petrecere a concurenților. Primul cuplu din sezonul 8 Mireasa a fost și primul cuplu logodit. Cererea în căsătorie a avut loc pe o gondolă din Veneția.

Citește și: Unde au ajuns Ana și Daniel de la Mireasa. S-au pozat într-un loc exclusivist pe care l-au numit „Acasă”

Tânăra a fost luată prin surprindere de marea întrebare a lui Daniel: „Vrei să fii soția mea?”. Tremurând de emoții, Ana a răspuns „Da”. De-a lungul celor 4 luni petrecute în casa Mireasa, Ana și Daniel și-au făcut planuri împreună și au admis că sunt perfecți unul pentru celălalt.

Ana și Daniel s-au căsătorit în Finala sezonului 8 Mireasa. Cei doi și-au rostit jurăminte spuerbe înainte de a spune „Da” în fața primarului.

Ana: Miracolul vieții mele, Daniel, cuvintele care-mi vin în minte nu pot descrie ceea ce tu reprezinți pentru mine. Când eram mică am visat că într-o bună zi voi găsi pe cel care îmi va dărui acea dragoste necondiționată și protecție, pe care numai tatăl meu a știut să mi le ofere. Astăzi, pe data de 22 decembrie, sunt profund onorată să te am lângă mine și îți promit că îți voi fi alături la bine și la rău, până când moartea ne va despărți. Abia aștept să ne înființăm familia noastră.

Daniel: Vreau să-ți mărturisesc că am 2 pagini de jurăminte, dar nu le pot spune pentru că sunt copleșit de emoții. Vreau să le mulțumesc părinților pentru educație și pentru momentele din aceste 4 luni. Să știi că iubirea necondiționată pe care ne-o purtăm... Vreau să facem pasul de la soț și soție la mamă și tată.

Ana a devenit doamna Alexe în Finala Mireasa de pe 22 decembrie 2023.

Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. Valentin a păstrat biletul de la fosta iubită. Cum a reacționat Antonia când l-a găsi... Mireasa sezonul 9, 12 martie 2024. De ce a plâns Maria după intervenția telefonică a tatălui lui Albert. Ce i-a spus ace...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x