Antena Căutare

Care e statusul relației dintre Cătălina și Vlad de la Mireasa. Ce mai fac și cum au apărut în mediul online

Cătălina de la Mireasa și Vlad au format un cuplu apreciat în cadrul emisiunii unde s-au și cunoscut. Cei doi sunt mai reținuți în ceea ce privește activitatea din mediul online, însă de curând au publicat o fotografie inedită cu ei.

Care e statusul relației dintre Cătălina și Vlad de la Mireasa. Ce mai fac și cum au apărut în mediul online Galerie
Care e statusul relației dintre Cătălina și Vlad de la Mireasa. Ce mai fac și cum au apărut în mediul online | Antena 1

Cătălina și Vlad de la Mireasa par să se iubească mai tare ca niciodată, iar de curând, aceștia s-au fotografiat într-o ipostază de zile mari, în lift, foarte apropiați. Fanii celor doi au putut să-i vadă în cel mai romantic mod posibil.

Ce mai fac și cum arată Cătălina și Vlad de la Mireasa. Cum s-au pozat aceștia pe Instagram

Cătălina și Vlad de la Mireasa lucrează intens la viitorul lor, mai ales după ce și-au lansat afacerea cu lumânări parfumate. Aceștia au făcut chiar și un cont de Instagram firmei lor și pare să le meargă foarte bine.

Citește și: Mireasa sezonul 7. Cătălina și Vlad: ”Ne-am certat”. Cum s-a schimbat viața lor după ce s-au căsătorit

Cei doi lucrează împreună și la salonul de înfrumusețare, unde Vlad este hairstylist, iar Cătălina îl ajută. Par să fie mai fericiți și mai împliniți ca niciodată, iar de curând s-au fotografiat în ift, îmbrățișați, în cel mai romantic mod posibil.

Căsnicia lor pare să funcționeze fără probleme, iar fanii au putut vedea cât de bine le merge.

Cum a început povestea de dragoste dintre Vlad și Cătălina de la Mireasa sezon 7

Deși inițial și-a arătat interesul în a-l cunoaște pe Mihai, Cătălina a realizat rapid că nu se potrivesc. Fata i-a atras atenția și lui Roberto, însă ea a făcut un pas înapoi când s-a aflat despre povestea cu fosta iubităa băiatului. Apoi, Cătălina s-a îndreptat către Vlad, care o plăcea și apropierea lor a fost naturală.

Citește și: Afacerea pe care Cătălina și Vlad de la Mireasa și-au lansat-o. Cu ce se vor ocupă și ce au postat pe internet

Cu toate că făcea ce simțea, Cătălina a avut nevoie de aprobarea familiei. A plâns în hohote pentru că nu a primit niciun mesaj de la cei dragi. Când acesta a ajuns, a trăit o dezamăgire.

”Îl vedem ca un prieten foarte bune pentru tine, nu ca un iubit, soț. Noi pe ea nu am mai văzut-o cu genul ăsta de băiat afară”, îi transmitea sora Alexandra.

Ba mai mult, îi atrăgea atenția că gesturile dintre ei sunt deplasate, ”prea avansate pentru o cunoaștere”. Atunci, Cătălina nu a fost de acord cu familia. ”Am făcut mereu ce am simțit”, a explicat ea și a continuat povestea cu Vlad.

Așa a început o relație armonioasă, fără conflicte majore. Între cei doi au existat certuri și discuții, însă au trecut rapid peste ele. Firea jovială a lui Vlad nu a lăsat supărarea să domnească în acele momente și a făcut primii pași.

Având-o complice pe Maria, Vlad a organizat o superbă cerere în căsătorie. Îmbrăcată în prințesă, Cătălina a apărut în fața iubitului ei. Acesta, în timp ce purta un costum de cavaler, o aștepta sub o poartă din flori.

Ea credea că filmează un spot publicitar, nici nu se gândea că va fi cerută în căsătorie. După ce a filmat cu Maria, Cătălina a urcat scările.

”Ce cauți aici? Nu cred..”, a zis Cătălina, surprinsă să îl întâlnească. ”Probabil săptămâna asta m-am comportat ciudat, dar am avut un motiv. Vreau să-ți spun că te iubesc rău de tot și că... Vreau să fii soția mea”, a zis Vlad.

”Da”, a zis Cătălina. Ambii au fost foarte emoționați, Vlad fiind copleșit de tot ceea ce simțea.

Ce se întâmplă cu Dani și Daiana în Germania. Cu ce probleme se confruntă foștii concurenți Mireasa 7: „Avem grijă de bo... Mireasa sezon 8, 10 octombrie 2023. Bia a vorbit cu mama ei la telefon, după ce doamna Anina a spus că fata pune monopol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x