Antena Căutare

Ce se întâmplă cu Dani și Daiana în Germania. Cu ce probleme se confruntă foștii concurenți Mireasa 7: „Avem grijă de bolnăvioară”

Daiana se confruntă cu mici probleme de sănătate, însă Dani îi este alături și are grijă de ea. Foștii concurenți Mireasa au publicat o imagine pe rețelele sociale, unde fata nu apare în cea mai bună formă.

Colaj cu Dani și Daiana Galerie
Daiana, fosta concurentă Mireasa, se confruntă cu mici probleme de sănătate, însă Dani îi este alături și are grijă de ea. | Antena 1

Dani a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care apare lângă Daiana, fata fiind învelită până la gură. „Azi avem grijă de bolnăvioară”, a scris tânărul în dreptul imaginii, fără să dea foarte multe detalii despre starea de săntate a soției sale.

Daiana și Dani, imagine care i-a îngrijorat pe susținători. Cum au apărut cei doi pe rețelele sociale

Cel mai probabil, Daiana se confruntă cu o gripă sezonieră. Tânăra a fost norocoasă să-l aibă pe soțul ei alături și în momente mai puțin plăcute.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Daiana și Dani, prima imagine de la noul loc de muncă din Germania. Cum s-au fotografiat foștii concurenți

Articolul continuă după reclamă

Citește și: Mireasa: Confesiuni. Mihai și Hatice, vocali la adresa doamnei Loredana și lui Dani. Ce spun despre Daiana

Daiana și Dani se află în Germania. În Germania, Dani lucrează la compania de comerț online fondată în SUA, unde a lucrat și înainte să participe la competiția Mireasa. Tot acolo s-a angajat și Daiana, iar soțul acesteia i-a lăudat curajul de a conduce o dubă.

„Eu am mai lucrat aici. De aici am venit. Eu am început în forjă cum am ajuns am dat tare. Tot în livrări lucrez. Mama Loredana o să vină și ea peste 2 săptămâni, dar o să stea separat de noi, în alt aprtament cu tata. Exact cum am zis în casa Mireasa așa se întâmplă. Daiana e cu mine în apartament, îi place în Germania. Îi plac și peisajele și organizarea oamenilor, și facilitățile. Ne sprijinim unul pe altul. Se câștigă bine. E o firmă de livrări. Sunt tot șofer. Și Daiana va lucra tot aici. Să lucrezi pe dubă ca femeie îți trebuie curaj”, le-a povestit Dani celor care îl urmăresc pe rețelele sociale.

În casa Mireasa Dani și Daiana au avut multe discuții despre posibile planuri de viitor. Printre intențiile puse la punct de cei doi a fost plecarea în Germania.

Inițial, Dani și Daiana s-au gândit să meargă în Irlanda, la fratele fetei, apoi au luat în calcul posibilitatea de a rămâne în țară și apoi cei doi s-au gândit să meargă în Germania, țara în care a lucrat Dani mai bine de un an jumătate, după ce și-a rezolvat problemele din România.

Fanii Mireasa l-au sfătuit atunci pe Dani să nu se lase purtat de povești și să creadă că dacă face copii în Germania statul nemțesc îi va întreține familia.

La o lună și 10 zile de la Finala sezonului 7 Mireasa Dani și Daiana au plecat în Germania. Cei doi s-au fotografiat mai întâi în avion și au postat mesajul: „La revedere, România! Salut, Germania!”, iar apoi au publicat imagini din Mannheim.

Mireasa sezonul 8, 9 octombrie 2023. Madi și Sergiu, momente lipsite de inhibiții: „Când sunt cu ea, uit că sunt filmat”... Care e statusul relației dintre Cătălina și Vlad de la Mireasa. Ce mai fac și cum au apărut în mediul online...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia
Insula Iubirii Sezonul 8, 17 iulie 2024. Ce dezvăluiri fără precedent a făcut Bianca Mitroi despre relația cu Robert Braia Miercuri, 17.07.2024, 23:53
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x