Antena Căutare

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună

Aron, unul dintre participanții emisiunii Mireasa, și-a găsit dragostea în afara show-ului, iar povestea lor de iubire devine tot mai frumoasă odată cu trecerea timpului. Cei doi vor deveni părinții unui băiețel.

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună Galerie
Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună | Antena 1

Aron de la Mireasa și iubita lui, Gabriela, au reușit să păstreze o relație discretă și privată, departe de reflectoarele televiziunii. Cu toate acestea, fanii emisiunii au fost răsplătiți cu o veste uluitoare: cei doi așteaptă un băiețel și, cu siguranță, fac pași fermi spre o viață plină de bucurii și emoții.

Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Cum s-au pozat cei doi

Unul dintre momentele care au cucerit inimile fanilor a fost postarea recentă a cuplului în fața bradului de Crăciun. În fotografie, iubita lui Aron strălucește de fericire, iar burtica de gravidă este în centrul atenției. Cu mâinile delicate plasate cu grijă pe burtica rotundă, cei doi își exprimă iubirea și anticiparea pentru sosirea micuțului lor.

Citește și: Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”

Burtica de gravidă a devenit subiect de discuție în rândul fanilor, care au observat cât de mult a crescut și au făcut speculații cu privire la momentul în care vor deveni părinți. Însă, înainte de a face anunțul oficial, Aron și iubita sa au dorit să-și împărtășească bucuria cu ocazia sărbătorilor de iarnă.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Astfel că, cuplul Aron și Gabriela demonstrează că iubirea adevărată nu se rezumă la lumina reflectoarelor televiziunii, ci poate să crească și să se înmulțească în liniște și intimitate. Așteptăm cu nerăbdare să-i vedem pe cei doi îmbrățișând clipe memorabile cu micuțul lor și să le urăm toate cele bune în această călătorie minunată!

Citește și: Care e statusul relației lui Aron de la Mireasa cu iubita lui. Ce se întâmplă între ei și ce au postat pe internet

Povestea lui Aron Adelin Bob

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licența ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”... Mireasa: Confesiuni. ”M-a deranjat că au câștigat Ioana și Marius”. Sergiu explică de ce a plecat acasă după Finală...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x