Antena Căutare

Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”

Madi spune că nu a discutat cu Horia, însă Sergiu susține că de Anul Nou și-au urat ”La mulți ani”. Mai multe detalii în materialul de mai jos.

madi si sergiu imbracati in roz la mireasa confesiuni Galerie
Madi spune că nu a discutat cu Horia, însă Sergiu susține că de Anul Nou și-au urat ”La mulți ani”. Mai multe detalii în materialul de mai jos. | Antena 1

Horia reprezintă unul dintre cele mai arzătoare subiecte ale sezonului 8. Madi și Sergiu s-au despărțit în casa Mireasa, pentru scurt timp, după povestea cu Horia.

Imaginile arătau că ea și băiatul s-au ținut de mână, în scurta vacanță avută înainte ca fata să intre în casa Mireasa. Ba mai mult, acestea arătau și că ei au împărțit patul, contrar afirmațiilor lui Madi, care a zis că au existat două paturi în camera de hotel.

Cu toate acestea, Madi a susținut că erau doar prieteni, negând vehement că ar fi existat o relație amoroasă.

Citește și: Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat împreună

Mireasa: Confesiuni. Ce relație a avut Madi cu Horia, de fapt: ”Chiar și de Revelion i-a scris La mulți ani”

Madi și Sergiu au dat mai multe detalii despre subiectul ”Horia” la Mireasa: Confesiuni, episodul 7.

”Nu am discutat cu Horia nimic.”, a spus Madi, întrebată de Andreea Primera. Sergiu a intervenit: ”A luat totul o altă întorsătură pentru că chiar în seara de Crăciun, el a postat o poză, eram cu Madi în spate, și a dat un like. Toată lumea a asaltat-o pe Madi și pe mine.”

Conform lui Sergiu, Madi și Horia și-au făcut urări de Anul nou: ”Chiar și de Revelion i-a scris ”La mulți ani. Un an nou fericit””.

Madi susține că Sergiu știe tot ce face și ”telefonul ei e deschis”, astfel că partenerul poate observa la ce îl folosește. ”Lumea trebuie să înțeleagă că trecutul meu este lăsat în urmă și nu știu de ce lumea tot vorbește vrute și nevrute, neștiind tot ce s-a întâmplat”, a zis fosta concurentă de la Mireasa sezonul 8.

Citește și: Anunțul important pe care Ioana, câștigătoarea Mireasa sezonul 8, l-a făcut de curând în online. Ce carieră și-a ales

”Majoritatea oamenilor s-au întrebat dacă ați fost prieteni cu beneficii”, a spus Andreea Primera. ”Nu, n-am fost prieteni cu beneficii. Am fost pur și simplu prieteni și atât. Doar că lumea poate să înțeleagă cum vrea și ce vrea.”, a răspuns Madi.

Sergiu susține că s-a convins că Madi și Horia au fost doar prieteni: ”Nu am de unde să știu (n.r. dacă prietenia era din partea amândurora sau Horia își dorea mai mult). Știu că din privința lui Madi a fost și simte pentru el doar o relație de prietenie.”

”El când a sunat atunci la Capricii, i s-au pus mai multe întrebări și el a răspuns destul de clar. Eu când pun o limită unei persoane, nu depășește acea limită. Fiind femeie, un bărbat nu are cum să treacă limita respectivă, n-ar mai fi bărbat și n-ar mai avea respect.”, a mai explicat tânăra.

Interviul integral poate fi urmărit în AntenaPLAY.

Când vor fi disponbile în AntenaPLAY interviurile Mireasa: Confesiuni

Acest sezon de Mireasa: Confesiuni va fi compus din 11 interviuri. Prezentatoarele, finaliștii sezonului 8, dar și alți concurenți vor vorbi în cadrul interviurilor.

După interviurile cu cele două prezentatoare, următoarele episoade se vor lansa pe: 28 decembrie, 30 decembrie, 1 ianuarie, 4 ianuarie, 6 ianuarie, 8 ianuarie, 11 ianuarie, 15 ianuarie și 18 ianuarie.

Citește și: Mireasa, sezon 7. Ce mai fac Simona și Andrei. Unde locuiesc și cu ce se ocupă: „Urmează să facem schimbări în viața noastră”

În cadrul interviurilor - confesiuni, tinerii fac declarații exclusive despre experiența trăită în casa Mireasa, dar și despre schimbările care au apărut în viața lor de când au părăsit competiția matrimonială de la Antena 1. De asemenea, finaliștii sezonului 8 își exprimă părerea la cald despre rezultatul publicului.

Mireasa: Confesiuni este un produs disponibil exclusiv în AntenaPLAY. Pregătește-te pentru noul sezon Mireasa și vezi interviuri cu foști concurenți! Află cum s-a schimbat viața concurenților preferați în urma participării la show-ul matrimonial. Tot ce vrei e să dai PLAY!

Anunțul important pe care Ioana, câștigătoarea Mireasa sezonul 8, l-a făcut de curând în online. Ce carieră și-a ales... Cât de mare a crescut burtica de gravidă a iubitei lui Aron de la Mireasa. Fostul concurent și partenera lui s-au pozat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 8: Prăjitură Mont Blanc Marti, 21.05.2024, 10:00
Citește și
x