Antena Căutare

Mireasa sezonul 5. Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată: ”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea”

Aron, concurent al sezonului 5 Mireasa, a anunțat că iubita lui, Gabriela, este însărcinată.

colaj de imagini cu aron si iubita gabriela Galerie
Aron, concurent al sezonului 5 Mireasa, a anunțat că iubita lui, Gabriela, este însărcinată. | Antena 1

Un nou bebeluș în familia Mireasa. Aron, fost concurent în casa Mireasa, a împărtășit pe Instagram bucuria sa. Iubita lui, Gabriela, este însărcinată.

Deși în casa Mireasa norocul nu i-a surâs, iată că Aron și-a găsit fericirea în afara competiției matrimoniale de la Antena 1.

În show, el a avut o relație de scurtă durată cu Alexandra, cea care ulterior a decis că îi este mai bine în brațele lui Cosmin. În cele din urmă, cei doi s-au despărțit.

Citește și: Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat tânărul

Aron a anunțat că iubita lui este însărcinată

Aron de la Mireasa sezonul 5 este în culmea fericirii. Tânărul și iubita lui așteaptă un copil și au împărtășit bucuria cu internauții.

De când s-au cunoscut, Aron și Gabriela sunt de nedespărțit. Cei doi călătoresc mult împreună și postează o mulțime de imagini de cuplu.

”Nu vă pot descrie în cuvinte fericirea pe care am avut-o atunci când am aflat că vom fi părinți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru acest dar minunat! Stați aproape, vor urma mai multe detalii!”, a scris Aron pe contul său de Instagram.

Citește și: Mireasa, sezonul 6. Gabriela și-a botezat fiul. Fosta parteneră a lui Valentin a publicat primele imagini de la momentul special

Povestea lui Aron Adelin Bob

Aron s-a născut pe 13 martie 1999 la Caraș Severin, în Caransebeș. Mai are un frate mai mic cu un an și 4 luni. Mama e cantor bisericesc și tata e preot ortodox.

Fostul concurent de la Mireasa sezon 5 a urmat Liceul Teoretic Traian Doda din Caransebeș, profil mate-info, în clasa a 10-a s-a transferat Seminarul Teologic Episcop Ioan Popasu.

Tatăl lui nu l-a împins să facă facultatea de teologie, a vrut să meargă și la Arte și design, dar s-a răzgândit. La Cluj se gândea să facă dreptul.

Citește și: Mireasa sezon 8, 27 octombrie 2023. Cine intră în cursa de eliminare. Mamele și băieții au făcut nominalizări

După absolvire, s-a dus la Teologie la Facultatea de Teologie din Caransebeș, dar a renunțat din primul an. A știut că toată viața lui o să devină antreprenor, voia licența ca să stea ai lui liniștiți.

După, a decis să plece pentru o lună jumate în Germania, ca să muncească ca curier, s-a întors și s-a mutat la Cluj pentru că a vrut o schimbarea în viața lui.

Mireasa, sezon 6. Imaginea publicată de Valentin la scurt timp după botezul fiului său și al Gabrielei. Unde s-a pozat t... Mireasa, sezon 3. Izabela și Blaze și-au botezat fiica. Cât a crescut Jessica și cum au arătat părinții la eveniment...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x