Antena Căutare

Cât de schimbată este acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet

Recent, Yana de la emisiunea Mireasa de la Antena 1 a stârnit controverse și aprecieri în mediul online după ce a publicat o fotografie într-o ipostază de zile mari pe platforma de socializare Instagram.

Cât de schimbată este acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet Galerie
Cât de schimbată este acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet | Antena 1

Aspectul ei îmbunătățit și schimbat a captat atenția fanilor, iar speculațiile cu privire la posibile intervenții estetice au început să circule în mediul online.

Cât de schimbată est acum Yana de la Mireasa. Cum arată fosta iubită a lui Andrei și ce a postat pe internet

În fotografia recentă postată pe contul său de Instagram, Yana strălucește într-o fotografie în oglindă, evidențiindu-și trăsăturile frumoase. Cu un aspect proaspăt și o încredere vizibilă, fosta iubită a lui Andrei Cica de la Mireasa a atras rapid atenția fanilor săi.

Citește și: Ce mai face Yana de la Mireasa și cum mai arată în prezent. Ce imagine a publicat cu ea, la cererea fanilor

Ochii critici au remarcant schimbările semnificative în aspectul ei, sugerând că aceasta ar fi apelat la ajutorul unui medic estetician pentru a-și îmbunătăți trăsăturile feței.

Deși Yana nu postează foarte des pe Instagram, fiecare apariție a sa stârnește valuri de reacții pozitive din partea fanilor și telespectatorilor emisiunii "Mireasa" de la Antena 1. Mulți dintre aceștia au lăudat schimbările înfățișării ei și au felicitat-o pentru aspectul său îmbunătățit. Comunitatea online pare să aprecieze evoluția ei și să-i acorde sprijin în alegerea sa de a apela la proceduri estetice.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Yana a fost anterior cunoscută ca fiind fosta iubită a lui Andrei Cica, unul dintre participanții emisiunii "Mireasa". Transformarea ei uluitoare a stârnit curiozitatea privind posibile motive din spatele schimbărilor, iar speculațiile cu privire la motivul despărțirii sale de Andrei au devenit subiect de discuție în mediul online.

Citește și: Mireasa, sezonul 5. Yana s-a fotografiat goală în așternuturi. Cum a apărut fosta concurentă a show-ului matrimonial

Yana a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Andrei în sezonul 5 Mireasa

Yana a pășit pragul casei Mireasa cu gândul că o să își găsească sufletul pereche. Tânăra a cucerit rapid simpatia telespectatorilor cu aspectul fizic și felul carismatic. De asemenea, aceasta a atras atenția mai multor băieți printre care se numără și Andrei.

Povestea de dragoste dintre cei doi a început timid în show-ul matrimonial și s-a stins ușor la ieșirea din competiție. În ciuda conflictelor și neînțelegerilor din cadrul emisiunii, Yana și Andrei au decis să rămână împreună și după ce au plecat din casa Mireasa.

Fosta concurentă a fost nevoită să se întoarcă în Republica Moldova, pentru că îi expirase viza. Andrei a simțit multă durere din cauza plecării iubitei și înainte de a-și lua rămas bun i-a oferit Yanei inelul de logodnă. Pentru că mulți susținători credeau în cuplul lor, vestea despărțirii a luat pe toată lumea prin surprindere. Cei doi nu au vorbit prea mult despre motivul separării, rămânând discreți în mediul online.

Mireasa sezonul 9, 1 februarie 2024. Cine e Laura și ce poveste de viață are. Ce fel de partener își dorește... Bianca și Robert de la Mireasa, imagini de la piscină în costume de baie. Cât de romantici au fost cei doi foști concure...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x