Antena Căutare

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Daria și Cătălin se cunosc, a dezvăluit ea. Fata susține că a jignit-o pe internet

Daria susține că a fost jignită de Cătălin în mediul online. El neagă că ar fi făcut asta, deși era contul său. Cum explică.

colaj de imagini cu daria si catalin de la mireasa sezonul 8 Galerie
Daria susține că a fost jignită de Cătălin în mediul online. El neagă că ar fi făcut asta, deși era contul său. Cum explică. | Antena 1

Daria și Cătălin s-au tachinat în pauza de publicitate. Ea susține că tânârul a jignit-o în mediul online.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta

Daria și Cătălin se cunosc, a dezvăluit ea. Fata susține că el a jignit-o pe internet

După ce s-au cunoscut, Daria și Cătălin au discutat în prima pauză de publicitate. ”Ești cântăreață?”, a întrebat-o Cătălin.

”Hai să nu mai punem atâtea întrebări la care știi răspunsurile”, i-a zis tânăra. Mai târziu, ea le spunea mamelor că se cunosc de pe Instagram. Susține că el a înjurat-o și că o urmărește pe rețeaua socială.

”Mă știe, mă cunoaște 100%. M-a întrebat de ce mă prostituez. Dacă nu recunoaște, am dovadă. Am screenshoot cu el, l-am postat, a râs toată lumea de el”, a explicat ea.

La testimonial, Daria a povestit că a făcut o sesiune de întrebări pe Instagram și el i-a adresat o întrebare jignitoare. Din screenshot-ul arătat de ea se observă faptul că i-a răspuns și a pus poza cu el.

„Poți să nu te mai prostituezi?”, era întrebarea primită de fată. Daria neagă că ar fi făcut vreodată acest lucru.

Citește și: Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cosmina a încălcat regulamentul și a părăsit casa. De ce a luat această decizie

”Până la urmă v-ați gândit că contul meu a fost spart? M-au întrebat băieții. Contul meu a fost spart. A fost spart de multe ori, am mulți dușmani. Am prieteni care sunt invidioși. Oricum, îmi cer scuze. (...) Bănuiesc că i-am scris. La ultima interacțiune, am întrebat de ce nu răspunde”, a zis Cătălin în emisia live din 4 septembrie 2023.

El a spus că are mai multe conturi de socializare pentru că ar fi uitat parolele. Totuși, Cătălin recunoaște că i-a scris Dariei. ”Buna, servus, forme de a vorbi cu o fată”, a adăugat el.

Băiatul a insistat că i-au fost conturile sparte și că nu își poate asuma responsabilitatea pentru ce au făcut hackerii. Mai multe detalii în materialul video de mai sus.

Sezonul 8 Mireasa a revenit cu noi povești de iubire

În sezonul 8 Mireasa, gazda emisiunii, Simona Gherghe, va întâmpina o nouă serie de concurenţi care pornesc în aventura vieţii lor, în căutarea unei iubiri infinite, alături de partenerii pe care îi vor întâlni în casa Mireasa.

Materialele de prezentare ale noilor concurenţi se vor realiza într-o locaţie de poveste, la malul mării, şi vor fi difuzate în cadrul premierei noului sezon.

Poveşti surprizătoare de viaţă, emoţie, iubire, intrigă, răsturnări de situaţie, dezvăluiri şocante, momente unice, veselie, prietenie, dragoste necondiţionată, cereri în căsătorie spectaculoase, mirese şi miri fericiţi, nunţi aşteptate şi mai puţin aşteptate, iubire venită ca prin magie, viaţa în Casa Mireasa surprinsă 24 de ore din 24, toate acestea fac parte din fenomenul Mireasa, reality show cu sezonul numărul 8.

Citește și: Mireasa sezonul 8. Ce legătură există între Cosmin Munteanu de la Mireasa 6 și Daniel, noul concurent din sezonul 8

Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Ana și ce poveste de viață are concurenta... Mireasa sezonul 8, 4 septembrie 2023. Cine este Andreea și ce poveste de viață are...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x